Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ορκωμοσία Πρωτοετών Σχολής Ικάρων


ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
Αρ. Ανακ. 118/2015
Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ορκωμοσία Πρωτοετών Σχολής Ικάρων
Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρωτοετών της Σχολής Ικάρων.
Συνολικά ορκίστηκαν πενήντα τρεις (53) Ίκαροι, από τους οποίους σαράντα πέντε (45) από την Ελλάδα, πέντε (5) από την Κύπρο, δύο (2) από το Μαυροβούνιο και ένας (1) από την Ιορδανία.
Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Αιγύπτου, κ. Θεόδωρος, ο Β΄ Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλέξανδρος Οικονόμου, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος Γεώργιος Λεβέντης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ, αντιπροσωπείες ξένων χωρών, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών καθώς και συγγενείς και φίλοι των πρωτοετών.
Επισμηναγός (Ι) Αντώνιος Παναγόπουλος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ
Δείτε εδώ βίντεο από την ορκομωσία         
     ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: