Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ: « ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ »

Μετά και την ομιλία του Αντίχριστου στην Νέα Υόρκη στο κτήριο των Η.Ε σε ειδική αίθουσα όπου βρισκόταν μόνο οι ηγέτες των G7, φαίνεται πως και ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στον ΟΗΕ ανέφερε ότι χρειαζόμαστε ούτε λίγο ούτε πολύ την ελπίδα για Παγκόσμια Ειρήνη και μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: « Ο Οργανισμός έφερε την ελπίδα για ειρήνη. Δυστυχώς σήμερα το όραμα του ΟΗΕ δεν έχει εκπληρωθεί».

Ποιό είναι κύριε Τσίπρα το όραμα του ΟΗΕ, και ποιά η παγκόσμια ειρήνη που πρέπει να φέρει στον κόσμο; Ο Αντίχριστος στην ομιλία του τον περασμένο Νοέμβριο, είπε ότι, « ο τελικός μας σκοπός πλησιάζει στην εκπλήρωσή του».

Το όραμα για παγκόσμια ειρήνη το οποίο επικαλείται ο Πρωθυπουργός και που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί είναι τα Ιεροσόλυμα, όπου όπως είπε και ο Αντίχριστος τον Νοέμβριο « Τα Ιεροσόλυμα θα γίνουν το σημείο στο οποίο πρέπει να δηλωθεί η αρχή της παγκόσμιας ειρήνης».

Το κείμενο το οποίο παραδώθηκε στον Ελληνα Πρωθυπουργό και που ανέγνωσε στην αίθουσα του ΟΗΕ είναι καθαρά ενα κείμενο προώθησης της επερχόμενης δημόσιας εμφάνισης και Βασιλείας του Αντιχρίστου.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι, «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα που θα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις».

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση βρίσκεται πρό των πυλών. 

Πόσο πιό ξεκάθαρα να μιλήσει ο Πρωθυπουργός μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: