Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Επίθεση κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας! Βεβήλωσαν τον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Κορυτσά


      34
Επίθεση κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας! Βεβήλωσαν τον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Κορυτσά
Ο ναός της Παναγίας στην Κορυτσά βεβηλώθηκε για πολλοστή φορά. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΠΕΛΑΣΓΟΣ», το πρωί της Δευτέρας ο νεωκόρος βρήκε κατεστραμμένες τις πόρτες και τα παράθυρα, κλεμμένες αλυσίδες και κλειδαριές της Εκκλησίας. Ενώ προφανώς για «ξεκάρφωμα» είχαν κλαπεί  τα παγκάρια.
Προκαλεί ανησυχία, όμως, το γεγονός πως η καταστροφή ήταν τέτοια που δεν σου έδινε την εντύπωση πως οι δράστες είχαν ως στόχο την κλοπή. Αυτό μάλλον αποτελεί την δικαιολογία και δημιουργεί άλλοθι για όσα είχαν γίνει. Οι καταστροφές σ’ όλες τις πλευρές και στο εσωτερικό του ναού αλλά και το γεγονός πως αφού αφαίρεσαν κάθε κάγκελο και μπορούσαν να μπουν από την πόρτα επέλεξαν το παράθυρο απλώς επιβεβαιώνει  πως πρόκειται για βεβήλωση που είχε στόχο τη τρομοκράτηση των ορθοδόξων και ως κίνητρο το θρησκευτικό μίσος.

Οι βάνδαλοι είχαν την άνεση και το χρόνο να καταστρέψουν ότι ήθελαν μέσα στο ναό, ανενόχλητοι. Ο ναός της Παναγίας καταστράφηκε από το Χότζα και τώρα αυτό που υπάρχει είναι μόνο ένα παρεκκλήσι. Φυσικά οι ορθόδοξοι ναοί βρίσκονται στο έλεος των εξτρεμιστικών στοιχείων, που υποθάλπτει το καθεστώς Ράμα.
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο για αυτήν την βεβήλωση όσο και για την καταστροφή που είχε γίνει στα παρεκκλήσια, στα χωριά Δάρδας και Σινίτσας κανένα αλβανικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε τίποτα. Αυτή η σκόπιμη και επικίνδυνη φίμωση των ειδήσεων αναδεικνύει ότι η πολεμική στάση εναντίον των Ορθοδόξων και των Ελλήνων είναι ένα οργανωμένο σχέδιο του καθεστώτος Ράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: