Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΕΥΡΩ-ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ Ελλάδα: Μία “Αφρικανική” χώρα στην Ευρώπη


5/5 (1)
Γερμανία – Μουσουλμάνος στη μέση τού δρόμου, τεμαχίζει με σπαθί !!! Γερμανό ανυποψίαστο πολίτη
Άρθρο του Francesco Lamendola                                              
Μετάφραση: Ιωάννης Αυξεντίου
Τρεις ειδήσεις προερχόμενες από τη Γερμανία, την πατρίδα της ‘υποδοχής’ και το κέντρο που κατευθύνει τις μεταναστευτικές πολιτικές, δηλαδή την έλευση των μαζών από την Αφρική και την Ασία προς την Ευρώπη: τρεις ειδήσεις μόνο μεταξύ των εκατοντάδων που θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε.
A) Bad Kreuznach, κοντά στο Mainz, στις 15 Ιανουαρίου 2019, ένας Αφγανός 25 ετών μαχαιρώνει στην κοιλιά μία Πολωνή γυναίκα έγκυο και σκοτώνει το έμβρυο. Προσπαθεί να ξεφύγει αλλά τελικά συλλαμβάνεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό.

B) Φρανκφούρτη, 29 Ιουλίου 2019, ένας Αφρικανός από την Ερυθραία 40 ετών, σπρώχνει μία μητέρα και το παιδί της 8 ετών κάτω από το τρένο με αποτέλεσμα το παιδί να βρει φρικτό θάνατο. Δεν τους γνώριζε επρόκειτο για αμόκ.         
                                  
Γ) Στουτγάρδη, 31 Ιουλίου 2019. Στο τέλος ενός καυγά, ένας Σύρος πρόσφυγας 28 ετών έσφαξε και τεμάχισε με ένα σπαθί ένα Γερμανό στη μέση του δρόμου (προσοχή, το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό).                                                            
η συνεχεια εδω


http://theodotus.blogspot.com/2019/09/blog-post.html
«ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ» Μετανάστες ε π ι τ έ θ η κ α ν σε αστυνομικούς στην Κω & τους έστειλαν στο νοσοκομείο! –
Σκηνές απόλυτου χάους σημειώνονται στα νησιά μας. 
Η κατάσταση έχει ξρεφύγει εντελώς πλέον, με την χώρα μας να βρίσκεται μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο, αυτόν την εσωτερικής αποσταθεροποίησης.
Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 6 το απόγευμα στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του Πυλίου στην Κω, όπου υπάρχει υπερπληθυσμός προσφύγων.
Η κατάσταση ήταν για αρκετή ώρα τεταμένη, με τους μετανάστες (οι περισσότεροι Σομαλοί), εξαγριωμένοι για τις συνθήκες διαβίωσής τους, να επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών που έχουν την ευθύνη φύλαξής τους.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν με χρήση χημικών για την εξομάλυνση της κατάστασης, αναφέρει το kosnews24.gr
Από την συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετανάστες για τις πρώτες βοήθειες καθώς και αστυνομικοί. 
Μάλιστα δύο από τους αλλοδαπούς (Σομαλοί) που μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, γύρω στις 23.00 το βράδυ δημιούργησαν επεισόδιο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου και παρενέβη η αστυνομία οδηγώντας τους στο αστυνομικό τμήμα!!!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ
Πάνω από δύο χιλιάδες αλλοδαποί πέρασαν στα νησιά του βόρειου Αιγαίου τον Σεπτέμβριο. 
Από 1ης Σεπτεμβρίου μέχρι πριν δύο 24ωρα, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, στη Λέσβο πέρασαν 2.078 παράνομοι μετανάστες, στη Χίο 589 και στη Σάμο 802.
Τον Αύγουστο στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 5.813 αλλοδαποί: 3.866 στη Λέσβο, 685 στη Χίο και 1.262 στη Σάμο.
Αυτό σημαίνει ότι από τον Αύγουστου μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στα νησιά συνέρρευσαν πάνω από 9.000 αλλοδαποί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμανικού θρησκεύματος.
https://scripta—manent.blogspot.com/2019/09/73-scripta-manent.html
Αφιονισμένοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς κι έσπασαν περιπολικά στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ)
Επίθεση κατά αστυνομικών πραγματοποίησαν έξαλλα «προσφυγάκια» εξ’ Αφρικής (κυρίως εκ Σομαλίας) το Σάββατο το απόγευμα στο hot spot της Κω. Τα επεισόδια έληξαν μετά από επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας με χημικά.
Ωστόσο, συνεχίστηκαν αργά το βράδυ στο νοσοκομείο της πόλης, όταν δύο Σομαλοί που είχαν μεταφερθεί εκεί επικαλούμενοι αναπνευστικά προβλήματα, επιτέθηκαν και πάλι κατά των αστυνομικών που τους φρουρούσαν.
Επιπροσθέτως, τα έξαλλα «προσφυγάκια» προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε περιπολικά, τις οποίες θα πληρώσεις ΕΣΥ «κορόιδο» Έλληνα φορολογούμενε!
Διαβάαστε την συνέχεια και δείτε το βίντεο στο ethnikismos.net
Ελλάδα: Μία “Αφρικανική” χώρα στην Ευρώπη
Κάποτε ο Τζωρτζ Παπανδρέου είχε πει ότι θα κάνει την Ελλάδα την Δανία του Νότου! Αντί για Δανία του Νότου φαίνεται ότι θα γίνουμε η Γκάνα και το Κογκό του Βορρά! 
Την ίδια ώρα που θριαμβολογούν οι “οικονομολογούντες” της Ν.Δ., έρχεται η παρακάτω είδηση που τα λέει όλα:
“Μεταξύ Νοτίου Αφρικής και Γκάνας η Ελλάδα στον δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας: Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 102η θέση ανάμεσα σε 162 χώρες στη φετινή μελέτη «Η Οικονομική Ελευθερία στον Κόσμο» που δημοσίευσε το καναδικό Ινστιτούτο Fraser και παρουσιάζει στη χώρα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά το ΚΕΦίΜ. Η κατάταξη αφορά στοιχεία του έτους 2017.
Σε σχέση με την περσινή κατάταξη με τα στοιχεία του 2016, η χώρα μας υποχώρησε κατά μία θέση παρόλο που το 2017 η ελληνική οικονομία σημείωσε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης ύστερα από δύο χρόνια συρρίκνωσης. Η Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στη Νότια Αφρική (101η) και την Γκάνα (103η θέση) σε ό,τι αφορά τον βαθμό οικονομικής ελευθερίας”.
Είναι βέβαιο ότι με αυτό το πολιτικό προσωπικό και με αυτούς τους ολιγάρχες όπως είναι διαμορφωμένο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας, θα καταντήσουμε χειρότερα και από την Γκάνα!
Μόνο με μια κυβέρνηση Εθνική, που θα τιμωρήσει τους κλέφτες και θα αποκαταστήσει το δίκαιο, θα υπάρξει και οικονομική ανάπτυξη για τον λαό των Ελλήνων.
Περισσότεροι από 2.000 ισλαμιστές από διάφορες οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της συριακής Αλ Κάιντα, της Ταχρίρ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα), εγκατέλειψαν την επαρχία της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, καταφεύγοντας ως «πρόσφυγες» στην Τουρκία, σύμφωνα με την εφημερίδα.
«Από την αρχή της αντιτρομοκρατικής επίθεσης του Συριακού Αραβικού Στρατού στην Ιντλίμπ στις 6 Μαΐου, τοπικοί λαθροδιακινητές και τούρκοι συνοριοφύλακες διευκόλυναν την παράνομη είσοδο στην Τουρκία περισσότερων από 2.000 τρομοκρατών» ισχυρίζεται η Al-Watan επικαλούμενη ως πηγές της τοπικούς μιντιακούς ακτιβιστές από την παραμεθόριο πόλη Χιρμπάτ Αλ Τζοζ στα δυτικά της επαρχίας Ιντλίμπ.
Η Al-Watan υποστηρίζει ότι «πολλές ομάδες αυτών των ριζοσπαστών έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα, γεγονός που υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των απειλών που πρόσφατα εξαπέλυσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα ανοίξει τις πόρτες προς την Ευρώπη για τους «πρόσφυγες», όπως συνέβη το 2015».
Μόνο το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής έχει την κατάλληλη πρόταση για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, μια εφαρμόσιμη λύση, η οποία κατατέθηκε ως σχέδιο νόμου στην Βουλή και παραμένει καλά κρυμμένη στα συρτάρια νεοφιλελευθέρων και μπολσεβίκων.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: