Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

«Ο κομμουνισμός είναι η μεγαλύτερη πληγή της ανθρωπότητας» ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ «Να αγκαλιάσουμε τον εθνικισμό»


Σε μία εκπληκτική ομιλία προχώρησε πριν λίγο ο Ν. Τραμπ από το βήμα του ΟΗΕ. Ένας λόγος που τσακίζει κόκκαλα και που ισοπεδώνει και τους διάφορους προοδευτικούς, που στο άκουσμα των λέξεων έθνος και πατρίδα, παθαίνουν αλλεργία!

Aρχικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα έχωσε στους… ακτιβιστές

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, δήλωσε ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, βλάπτει τους ίδιους τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι επιδιώκουν να βοηθήσουν, ενώ ανέφερε πως η παράνομη μετανάστευση, είναι μία από τις κρίσιμες προκλήσεις του κόσμου.




«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για αυτούς τους ακτιβιστές των συνόρων. Οι πολιτικές σας είναι σκληρές και κακές» , δήλωσε ο Trump στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

«Υπονομεύετε την ασφάλεια των συνόρων, υπονομεύετε τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

NA AΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, κάλεσε τα έθνη σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσουν τον εθνικισμό και να απορρίψουν την παγκοσμιοποίηση, λέγοντας ότι οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρέπει να βάζουν πρώτα τους λαούς και τις χώρες τους.

«Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τα εθνικά του θεμέλια, το μέλλον δεν ανήκει στους παγκοσμιοποιητές, το μέλλον ανήκει στους πατριώτες.»

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε για τον κομμουνισμό: «Ο κομμουνισμός είναι η μεγαλύτερη πληγή της ανθρωπότητας. Ευθύνεται για 100 εκ. θανάτους. Το βλέπουμε σήμερα και στη Βενεζουέλα. Η Αμερική δεν θα γίνει ποτέ σοσιαλιστική«.
                ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: