Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Τελετή προς Τιμή των Αξιωματικών που Αφυπηρέτησαν το Έτος 2024


Την Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024, η Εθνική Φρουρά (ΕΦ) παράθεσε λιτή τελετή  προς τιμή των Αξιωματικών, που αφυπηρέτησαν εντός του έτους 2024, παρουσία του Αρχηγού Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα, της Ιεραρχίας του ΓΕΕΦ και μελών των οικογενειών τους. 

Ο Αρχηγός της ΕΦ σε σύντομο χαιρετισμό του, τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους και την συμβολή τους ώστε να επιτευχθούν σταδιακά οι στόχοι της συνεχούς αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της ΕΦ. Τους ανέφερε ότι παραμένουν μέλη της μεγάλης στρατιωτικής οικογένειας και πλέον αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ αυτών που υπηρέτησαν στο παρελθόν και αυτών που παρέλαβαν την σκυτάλη και υπηρετούν σήμερα. Είναι σημαντικό να βρίσκονται στο πλευρό των εν ενεργεία στελεχών, καθώς οι ισχυροί δεσμοί ενότητας, σύμπνοιας και συνοχής του χθες με το σήμερα, αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας, της δυναμικής και της εξελικτικής προοπτικής της ΕΦ. 

Κλείνοντας ευχαρίστησε επίσης τις οικογένειες των αφυπηρετήσαντων Αξιωματικών και τους ευχήθηκε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον περαιτέρω πολιτικό τους βίο καθώς και δύναμη για τη συνέχιση της ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: