Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Διάκριση για τον ΣΣΑΕ στο ”Μακεδονομάχο”



Ο Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων ΣΣΑΕ πιστός σε μία παράδοση 16 ετών, συμμετείχε και φέτος, με δύναμη 20 εθελοντών εφέδρων, στο γνωστό πανελλήνιο ραντεβού της ενεργής εφεδρείας στον “Μακεδονομάχο 2024”.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 32 διαγωνιζόμενα περίπολα, από τα οποία τα δυο ήταν του Συλλόγου μας. Οι διαγωνιζόμενοι έχοντας να διανύσουν μια διαδρομή περίπου 35 χλμ, με ατομικούς φόρτους γύρω στα 23-25 κιλά, δοκίμασαν τις γνώσεις, τον εξοπλισμό, τις τακτικές και τις δεξιότητές τους, σε συνολικά 29 βαθμολογούμενα αντικείμενα.

Αμφότερα τα περίπολά μας, (ΣΣΑΕ 1 και ΣΣΑΕ 2) κατάφεραν να κερδίσουν απο μία διάκριση! 

Το 1ο περίπολο ΣΣΑΕ κέρδισε το χρύσο μετάλλιο και το 2ο περιπολό ΣΣΑΕ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. 

Επιπλέον ο Σύλλογος υποστήριξε την διοργάνωση της ασκήσεως με την συνεπιμέλεια ενος σημαντικού ΣΤΕΚ το οποίο στελεχώθηκε απο μέλος μας και απο μέλη της γυναικείας ομάδας “Σπαρτιάτισσες”.

Ομως, πέρα απο τις διακρίσεις αυτές, το σημαντικότερο ήταν οτι είχαμε και φέτος την ευκαιρία και την χαρά να συναντήσουμε γνωστούς συναδέλφους εφέδρους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλα και να κάνουμε νέους φίλους απο κάθε περιοχή της Ελλάδας! 

Συγχαρητήρια στην ΛΕΦΕΔ για ακόμη μία άρτια οργανωμένη αλλα και απαιτητική άσκηση! Το μηνυμα την ετοιμότητας και του αξιόμαχου των εθελοντών εφέδρων εστάλη ξανά προς πάσα κατευθυνση! 

Ζήτω η Ελληνική Εφεδρεία!    https://www.kranosgr.com/%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια: