Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Τελετή Απονομής Στρατιωτικών Μεταλλίων και Διαμνημονεύσεων


Την Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής Στρατιωτικών Μεταλλίων και Διαμνημονεύσεων, στους δικαιούχους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς που υπηρετούν στο Υπουργείο Άμυνας και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), παρουσία του Αρχηγού Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα, της Ιεραρχίας του ΓΕΕΦ και αντιπροσωπείας στελεχών.

Τα Μετάλλια και τις Διαμνημονεύσεις, απένειμε ο Αρχηγός της ΕΦ, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τα στελέχη και παράλληλα τους ευχαρίστησε για το αξιόλογο έργο που επιτελούν. Τόνισε ότι το μετάλλιο και η διαμνημόνευση αποτελούν ηθική επιβράβευση για την αδιάλειπτη προσφορά τους στην ΕΦ και έκφραση της ευαρέσκειας της Πολιτείας για τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια. Ακολούθως τους προέτρεψε να παραμείνουν απόλυτα προσηλωμένοι στην επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και της μαχητικής ικανότητας της ΕΦ σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, τηρώντας την ύψιστη ετοιμότητα για την εκπλήρωση της Ιερής μας Αποστολής.

Αντίστοιχες τελετές πραγματοποιούνται και στους λοιπούς Σχηματισμούς, Διοικήσεις και Τακτικά Συγκροτήματα της ΕΦ για το προσωπικό της δύναμής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: