Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η «επανάσταση» στη Βρετανία άρχισε 4-ης Αυγούστου. Όπως μας το είχαν υποσχεθεί…


http://polemosgenel.blogspot.com/2011/08/4.html


Μετά τις ταραχές στη Γαλλία το 2005, όταν μέσα σε 11 νύχτες είχαν καεί πάνω από ενάμιση χιλιάδες αυτοκίνητα και είχαν συλληφθεί πάνω από 400 άτομα ασιατών και αφρικανών, η Ευρώπη είχε βρεθεί σε κατάσταση σοκ και για πρώτη φορά άρχισαν οι «πολιτικοί», με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Σαρκοζί και της Μέρκελ, και οι «αναλυτές» να μιλάνε για την αρχή του τέλους της εποχής του «πολυπολιτισμού»…..


Τα σημερινά γεγονότα στην Μεγάλη Βρετανία δεν έχουν κτυπήσει τα ρεκόρ της Γαλλίας, αλλά όλα είναι ακόμα στην αρχή…. Και όλα φανερώνουν την απίστευτη ανοχή των αρχών στους χούλιγκαν και στους πλιατσικολόγους: η αυστηρή καταστολή από τις πρώτες περιπτώσεις των λεηλασιών και συλλήψεις των πιο ενεργών «επαναστατών» θα είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα σε 24 ώρες. Αλλά αντ’ αυτού το Υπουργείο Εσωτερικών παίρνει μέτρα ως κατά το πλείστον μόνο στη τηλεόραση και όχι στην πράξη.

Με άλλα λόγια η «επανάσταση» στη Μ Βρετανία μοιάζει να είναι διαχειριζόμενη.

 
Και το πιο κωμικοτραγικό είναι ότι γ’ αυτή την «επανάσταση» οι Βρετανοί και όλοι οι Ευρωπαίοι είχαν προειδοποιηθεί. Την «επανάσταση» αυτή μας την είχαν «υποσχεθεί» μέσον της ταινίας «Η επανάσταση του πλανήτη των πιθήκων» (Rise of the Planet of the Apes). ). Μερικά χρόνια πριν, μια τέτοια ταινία μπορεί και να μην μπορούσε να βγει στις αίθουσες για τις ασάφειες και φυλετικές νύξεις που αφήνει, αλλά στις μέρες μας αυτό έγινε δυνατόν. Εμείς όμως τονίζουμε την χρονική στιγμή που προβλήθηκε η ταινία (αμφισβήτηση του «πολυπολιτισμού» από «πολιτικούς») και τις αναμφίβολες σχέσεις με τα γεγονότα στην Βρετανία.

Αυτοί που δεν γνωρίζουν την ταινία μπορούν να βρουν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Εμείς θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι τα πόστερς της ταινίας έγραφαν «η επανάσταση θα ξεκινήσει 4 Αυγούστου» (στις ΗΠΑ 5 Αυγούστου).

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας ένα είδος εξελιγμένου πίθηκου «επαναστατεί» ενάντια στην ηγεμονία του ανθρώπινου είδους με αποτέλεσμα να υποδουλωθεί όλη η ανθρωπότητα σε αυτούς.

Εδώ στην Ευρώπη τα τελευταία 25 χρόνια, στα πλαίσια της «πολυπολιτισμικής» πολιτικής, λαμβάνει χώρα εισροή απίστευτου αριθμού ανθρώπων από αφρικανικές και ασιατικές χώρες. Και, εμείς πιστεύουμε, ότι ξαφνικά οι ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη έχει αντιληφθεί ότι οι μάζες αυτές δεν μπορούν να ελεγχθούν καθόλου: αυτοί οι νέοι ευρωπαίοι «πολίτες» έχουν δικό του πολιτισμό, δική τους ιδεολογία, δική τους θρησκεία, δικούς τους αρχηγούς και δικές τους χρηματικές ροές οι οποίες περιστρέφονται μέσα στη δική τους κοινότητα και σε καμιά περίπτωση δεν διασταυρώνονται με τις ευρωπαϊκές χρηματικές ροές.

Έτσι μέσα στην Μ. Βρετανία (αυτό συμβαίνει και σε όλη την Ευρώπη) αναπτύσσετε κράτος εν κράτη του οποίοι οι μυστικοί ηγέτες μια μέρα θα βγουν από την αφάνεια και θα διεκδικήσουν την επίσημη ηγεσία του κράτους. Άλλωστε παρόμοια πράγματα έχουν συμβεί στην ιστορία πολλές φορές…..

Είναι προφανές ότι οι Ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική ολιγαρχία έχει καταλάβει για τα καλά που οδηγεί η κατάσταση με τον λεγόμενο «πολυπολιτισμό» και έχει ξεκινήσει με βιαστικές κινήσεις την αλλαγή της πολιτικής του σε αυτό το θέμα. Και για να καταλάβουν καλά αλλά κυρίως γρήγορα οι ευρωπαίοι πολίτες με «ανεκτικούς» και «πολυπολιτισμικούς» ορίζοντες έχουν δώσει στην αστυνομία εντολές να χαλαρώσουν τα ηνία και να αφήσουν στα μελαμψά παιδιά της Αφρικής και της Ασίας να δείξουν τον αληθινό πρόσωπό τους. Τέλος, ειδικά γ’ αυτούς τους ευρωπαίους που το μυαλό τους αργεί πολύ να πάρει στροφές έχουν βγάλει και την ταινία που αναφέραμε: το μπλογκμπάστερ όπου ένα πρώην κατώτατο πρωτεύοντα θηλαστικό γίνετε κυρίαρχο και εκδικείται τους προηγούμενους «βασιλιάδες της φύσης».

Έτσι η διαφυγή από την «πολυπολιτισμικότητα» και την «ανεκτικότητα» στην Ευρώπη έχει είδη αρχίσει και σε καμιά δεκαριά χρόνια η ήπειρός μας θα είναι αγνώριστη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: