Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Κατέλαβε το σπίτι τους και επιπλέον τους απειλούσε !

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;;;;;;;http://www.cretalive.gr/new/47617/crete/Katelabe_to_spiti_tous_kai_epipleon_tous_apeilouse__

Ένας Κούρδος έμενε με το "έτσι θέλω" για 5 χρόνια το εξοχικό ενός ζευγαριού ΗρακλειωτώνΚατέλαβε το σπίτι τους και επιπλέον τους απειλούσε !
Έκανε κατάληψη στο σπίτι τους για πέντε χρόνια και όχι μόνο δεν έφευγε, αλλά τους απειλούσε και τους εξύβριζε όταν του ζήτησαν να απομακρυνθεί από αυτό.

Ο λόγος για έναν Κούρδο ο οποίος έμενε στην εξοχική κατοικία γνωστών Ηρακλειωτών χωρίς εκείνοι να του έχουν δώσει το δικαίωμα ή να έχουν συνάψει κάποια συμφωνία μαζί του.

Η περίπτωση του αλλοδαπού «καταληψία» οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά από προσπάθειες πολλών ετών των νομίμων ιδιοκτητών να απομακρύνουν τον άνθρωπο που είχε μετατρέψει το σπίτι τους σε … στάβλο.
Ο Κούρδος κατά την απολογία του χθες στο Αυτόφωρο είπε ότι έμενε στο σπίτι γιατί δεν είχε που αλλού να μείνει, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικώς από τους δικαστές είπε ότι δεν είχε κάνει καμία συμφωνία με τους ιδιοκτήτες.

Τελικώς το δικαστήριο τον καταδίκασε για διατάραξη οικιακής ειρήνης και του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων μηνών
Πηγή : Πατρις /Θάνος Περβολαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: