Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη κ. Αρχηγού ΓΕΣ, στην ΠΕ του Δ΄ Σώματος Στρατού


Επίσκεψη κ. Αρχηγού ΓΕΣ, στην ΠΕ του Δ΄ Σώματος Στρατού
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Γκίνης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού, όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και θέματα που αφορούν στο προσωπικό. Ειδικότερα, επισκέφθηκε την ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία και τους υφιστάμενούς της Σχηματισμούς ΧΧΙ, ΧΧΙΙΙ και ΧΧV Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες καθώς επίσης και την 29 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού.

Ο κ. Αρχηγός ΓΕΣ, κατά την παραμονή του στην ΧΧV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, παρακολούθησε βολές πυροβόλου 120 χιλιοστών, από κινούμενα άρματα τύπου LEO2 HELL, σε στόχους μεγάλων αποστάσεων. Στην ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία ενημερώθηκε για την πρόσφατη τροποποίηση εξαρτημάτων ρυμούλκησης. Με αυτόν τον τρόπο, οι Μονάδες Τεθωρακισμένων που έχουν παραλάβει άρματα νέου τύπου, εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα ήδη υπάρχοντα άρματα περισυλλογής.

Τέλος, ο κ. Αρχηγός ΓΕΣ επιθεώρησε έργα υποδομής (κατασκευή οικημάτων στέγασης ΕΠΟΠ, υπόστεγων συντήρησης κτλ) στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: