Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Σεσημασμένος αναρχοκομμουνιστής ο δράστης της επίθεσης κατά του Διοικητή Τροχαίας - Είχε διαπράξει 11 κακουργήματα και ήταν ελεύθερος


Σεσημασμένος αναρχοκομμουνιστής ο δράστης της επίθεσης κατά του Διοικητή Τροχαίας - Είχε διαπράξει 11 κακουργήματα και ήταν ελεύθερος
Η εξιχνίαση της πρόσφατης επίθεσης «αντιεξουσιαστή» κατά του διοικητή Τροχαίας Αθηνών, εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, ο οποίος είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει ως «κακοήθη» (!) και όχι «αντιεξουσιαστή» τον πρωταγωνιστή της επίθεσης, όσο και την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία ως συνήθως φρόντισε να αποπολιτικοποιήσει την επίθεση, έχοντας ως …αποδεικτικό στοιχείο την «μαρτυρία» (!) κάποιου ανώνυμου στον τόσο …αξιόπιστο παρακρατικό βόθρο του Indymedia. Έτσι, λοιπόν, όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ημερήσια εφημερίδα:
«Στην εξιχνίαση της επίθεσης κατά του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου, που σημειώθηκε το βράδυ της 29ης Αυγούστου έπειτα από την ολοκλήρωση πορείας στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Όπως έχει γίνει γνωστό, δράστης είναι ένας 22χρονος Έλληνας, κινούμενος στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Τα μέλη της ομάδας αυτής κατηγορούνταν για πλήθος αδικημάτων, όπως επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, ληστείες εις βάρος οδηγών ταξί, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πρόκληση επεισοδίων σε γήπεδα. Επιπρόσθετα, στη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους κατηγορούνταν για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς και για τα αδικήματα της έκρηξης και του εμπρησμού.
Στον 22χρονο είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα τους οποίους παραβίασε στις 10 Σεπτεμβρίου και έκτοτε αναζητείται. Ο νεαρός, ακόμη, είχε συλληφθεί και τον Ιούνιο του 2015 για παρόμοια αδικήματα.
Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση του τραυματισμού του Γ. Διαμαντόπουλου ταυτοποίησαν τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του έπειτα από πολυήμερη έρευνα. Ειδικότερα, αξιοποίησαν το προανακριτικό υλικό που ήταν στη διάθεση της Αστυνομίας από τον περασμένο Φεβρουάριο και συνέκριναν τις εικόνες με το οπτικοακουστικό υλικό που έδειχνε τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. Σε βάρος του 22χρονου δράστη έχει σχηματισθεί δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στον αστυνομικό, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση».
Σεσημασμένος «αντιεξουσιαστής» και «μπαχαλάκιας», λοιπόν, ο δράστης της βίαιης επίθεσης σε βάρος του Διοικητή της Τροχαίας και όχι κάποιος «άσχετος» και …«κακοήθης». Η παραίτηση του Τόσκα θα έπρεπε να θεωρείται ως δεδομένη, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Κάτι τέτοιο, όμως, θα προϋπέθετε και φιλότιμο… Όσο για την Εφημερίδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και των κατηγορουμένων για παιδεραστία, το γεγονός ότι στην φυλλάδα τους δεν ανέφεραν τίποτα για την ταυτοποίηση του δράστη αρκεί για να δείξει, για μια ακόμη φορά, τόσο το μέγεθος της υποκρισίας όσο και της παραπληροφόρησης που την διέπει.    

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
Ιδού και το κατηγορητήριο εναντίον του (μετά την τελευταία σύλληψή του, μαζί με άλλους 4, στις 26 Φεβρουαρίου 2016), το οποίο αφορούσε 11 κακουργηματικές υποθέσεις, για το οποίο οι «δικαστές» έκριναν ότι πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος, ανάμεσά μας:
  • Στις 15-6-2015 προκάλεσαν τον εμπρησμό, ενός οχήματος (τύπου βαν) Τηλεοπτικού Σταθμού, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, έξω από τα Γραφεία πολιτικού κόμματος.
  • Στις 15-11-2015, με τη χρήση σιδερένιων λοστών, καδρονιών, γυάλινων μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων επιτέθηκαν εναντίων μελών πολιτικών οργανώσεων, έξω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην οδό Στουρνάρη, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον επτά (7) ατόμων.
  • Στις 21-11-2015, συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα «Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός», που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του.
  • Στις 3-12-2015, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη πορείας που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που είχε προκηρυχθεί, προκάλεσαν φθορές σε οχήματα, κτίρια και εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας.
  • Στις 5-12-2015, συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που πραγματοποίησαν επιθέσεις, με ρίψη βομβών μολότοφ, σε βάρος αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Επιπλέον προκάλεσαν εμπρησμό σε κάδο απορριμμάτων με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε σε παρακείμενα σταθμευμένο όχημα.
  • Στις 6-12-2015, συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που πραγματοποίησαν επιθέσεις, σε βάρος αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στα Εξάρχεια.
  • Στις 4-12-2015 συμμετείχαν σε συμπλοκή με πέντε (5) άτομα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών (3) ατόμων.
  • Στις 3-1-2016, 10-1-2016, 17-1-2016 διέπραξαν ληστείες σε βάρος υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ίλιον, διανομέα φαγητού στο Χαϊδάρι και οδηγού ταξί στο Περιστέρι, αντίστοιχα.
  • Στις 19-12-2015 μετά τη λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Περιστέρι επιτέθηκαν σε ένα άτομο το οποίο τραυμάτισαν και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο”.
Τα σχόλια δικά σας…
Εθνικισμός
                  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: