Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η πιο αδίστακτη Εβραία των αριστερών καταβολών, και της άχρηστης γενιάς του Πολυτεχνείου !


Η πιο αδίστακτη Εβραία των αριστερών καταβολών, και της άχρηστης γενιάς του Πολυτεχνείου !


Εκείνο που δεν κατάλαβες ποτέ είναι ότι αν δεν υπήρχαν σε αυτήν την χώρα οι Εβραίοι δεν θα είχαμε ούτε την μικρασιατική καταστροφή ούτε Ταλμουδο- κομμουνιστές, ούτε εμφύλιο πόλεμο, ούτε θα εμπλεκόμασταν στον δεύτερο παγκόσμιο, ούτε πολυτεχνείο και την προδοσία της Κύπρου και ούτε θα είμαστε σε αυτήν την δύσμοιρη κατάσταση.Εν ώρα που υποφέρει η Πατρίδα μας η Εβραία της γενιά τους Πολυτεχνείου τάσσετε απόλυτα υπέρ των τοκογλύφων.

 Όσο για τη Δαμανάκη,είναι ένα πιόνι που μετακινείται ,απο κόμμα σε κόμμα.Τέτοιου είδους πολιτικοί,είναι ανάξιοι λόγου..Ούτε καν,θα πρέπει να ασχολούμαστε με δαύτους.
Εκεί που διαφωνώ ριζικά,είναι ότι βάζεις μπροστά την καταγωγή της,την όποια,αντί να ζυγίζεις τις πράξεις της,ως πολιτικού.Και οι πράξεις της,είναι ,τουλάχιστον ανύπαρκτες.
Το αν γιορτάζει τη Χάνουκα,χέστηκα.Δικαίωμά της.

Βενιζέλος - Εβραίος Τουρκογλου
Μητσοτάκης - Εβραίος ( συγγενής του Βενιζέλου )
Παπανδρέου Α' - Σύζυγος Εβραίας
Παπανδρέου Β' - Εβραίος ( Μισός Εβραίος )
Παπανδρέου Γ' - Εβραίος ( Εβραίος )
Ραγκούσης - Εβραίος
Βαρβιτσιώτης - Εβραϊκή ρίζες
Αρσένης - Εβραϊκές ρίζες
Ρεπούση - Εβραία
Δαμανάκη - Εβραία
Σημίτης - Εβραίος  Ααρων Αβουρι
Ροζάκης - Εβραίος-Ροζενσταιν
Παπούλιας - ( αγνώστου καταγωγής - μάλλον Εβραίος και αυτός )
Μπενάκη - Εβραία  Μπεν-αακη
Καραμανλής - Εβραϊκές ρίζες Καραμαν-αλης

Αυτοί είναι ελάχιστοι από τους Εβραίους και ανθρώπους που έχουν εβραϊκές ρίζες που μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάντια μέσα από μια καλοσχεδιασμένη στρατηγική. Όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν καλό είναι να συνεχίζουν να κοιμούνται !
 Η πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού για χρόνια η Μαρία Δαμανάκη, (η αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΏΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΒΛΕΠΕ USA ΔΝΤ! που καταψήφισαν οι κοιμισμένοι ! δεν έχετε καμιά δικαιολογία ίντερνετ έχετε! να δείτε τι ρόλο παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! όχι σε κρυφές αριστερές σελίδες που έχουν γεμίσει το ίντερνετ )Εβραία στην καταγωγή, δείτε στα πρακτικά της βουλής .............
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

Η Εβραϊλα έχει γεμίσει η Ελληνική βουλή, πλέον χρειαζόμαστε μικροσκόπιο για να βρούμε Έλληνες.
Εβραίοι παντού ! Και μάλιστα με Ελληνικότατα ονόματα και να τους θίξεις κατευθείαν θα σε αποκαλέσουν ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΕΛΛΗΝΑΡΑ και πάει λέγοντας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Ο Καρατζαφέρης ΠΗΡΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑΧΑ ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ 
Δυστυχώς στην Βουλή στα κυβερνητικά πόστα το 80% των προσώπων δεν έχουν την Ελληνική συνείδηση και καταγωγή, όλος τυχαίος αποκαλύπτεται κάποια στιγμή πώς είναι Εβραίοι όπως η περίπτωση της Δαμανάκη.
Ποίος θα πίστευε από τους αφελείς αριστερούς που ψήφιζαν και ψηφίζουν τόσα χρόνια τα αριστερά κόμματα πώς η Δαμανάκη είναι Εβραία ;
Τώρα δεν χρειάζεται να αναζητάμαι πλέον έχουν αποθρασυνθεί το δηλώνουν ευθέως οι ίδιοι !
Αν ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ ποια είναι η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ; Αν έχει Ελληνική καταγωγή θα μας πετάξουν πέτρες, και όμως αναμένετε και θα δείτε και θα ακούσετε πόσοι είναι οι Εβραίοι στα Έδρανα της Βουλής στο ΚΚΕ, την ΝΔ, καλά να μην συζητάμε για το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ !!!
Ιδού η αιτία γιατί δεν πάει σε τίποτα καλά η ΕΛΛΑΔΑ ! Διότι αυτοί οι άνθρωποι που την κυβερνούν όχι μόνο δεν είναι Έλληνες αλλά είναι ΜισΈλληνες, αυτό δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε , ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί των Ελλήνων οι Εβραίοι κυβερνούν την πατρίδα μας !
Και κάτι ακόμα που πρέπει να διευκρινίσουμε ότι: Εμείς Έλληνες ουδέποτε είμαστε εχθροί των Εβραίων διότι ουδέποτε είχαμε ασχοληθεί με κάποιους χιλιάδες βοσκούς εκεί στην Μέση Ανατολή που κυνηγούσαν σύννεφα πιστεύοντας ότι εκεί πάνω κάθεται ο ΓΙAΧΒΕ.
Αυτοί τα έχουν βάλει μαζί μας, αυτοί ξεκίνησαν τις εχθρότητες εναντίων των Ελλήνων, το αποδεικνύει και η ίδια η ιστορία από τα γεγονότα αλλά ακόμα και η ίδια η δική τους η ιστορία η Παλαιά Διαθήκη.
Έλληνες μην αναμένετε καμία άσπρη μέρα ούτε για σας αλλά και ούτε και για τα παιδιά σας όσο επιτρέπετε με την ψήφο σας την Ελλάδα να κυβερνούν οι αιώνοι εχθροί σας !
230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά , ΝΑΙ !!
ΠΗΓΗ : aetos-apokalypsis







                   ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: