Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Διεξαγωγή Διημερίδας με Θέματα «Ασφάλεια Πτήσεων» και «Οδική Ασφάλεια» από την 1η ΤΑΞΑΣ


Alt
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, συνεχίζει να σχεδιάζει και πραγματοποιεί δράσεις, που έχουν σκοπό τη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού, ειδικότερα σε θέματα ασφάλειας.
Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, διοργανώθηκε, με μέριμνα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, Διημερίδα με θέματα «Ασφάλεια Πτήσεων» και «Οδική Ασφάλεια». Στη Διημερίδα συμμετείχε στρατιωτικό προσωπικό, πολίτες, καθώς και μαθητές Λυκείων.
Κατά τη διάρκειά της, οι ομιλητές των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καθώς και Ιδιωτικών και λοιπών Φορέων, ανέπτυξαν θέματα που αφορούσαν στην καλλιέργεια υψηλού πνεύματος και συνείδησης ασφαλείας, καθώς και στην πρόληψη των αεροπορικών και τροχαίων ατυχημάτων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε βιωματικό επίπεδο.
Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε ιπτάμενο και μη προσωπικό, που επέδειξε υψηλή επαγγελματική κατάρτιση και συνέβαλε με τις ενέργειές του στην Ασφάλεια Πτήσεων και στην Οδική Ασφάλεια.
Η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού μας αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα!
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Μεριμνούμε, #WeCare

Δεν υπάρχουν σχόλια: