Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Νύχτα τρόμου: Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών για να τους λιντσάρουν!



Νύχτα τρόμου: Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών για να τους λιντσάρουν!
Να λιντσάρουν το πλήρωμα του περιπολικού ήθελαν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, οι Ρομά που επιτέθηκαν στους δύο συναδέλφους του λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί «είδαν ένα ύποπτο που το ίδιο περιπολικό τον είχε συλάβει πριν από ένα χρόνο για ληστεία με μαχαίρι. Είχε οδηγηθεί στη φυλακή και τον είδαν έξω και γι' αυτό είπαν πάμε να δούμε τι γίνεται μήπως είναι δραπέτης». Όπως αναφέρθηκε ο ρομά δεν ήταν δραπέτης, είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου.
«Με που πάνε να τον ελεγξουν από έναν παρακείμενο καταυλισμό Ρομά τους έκαναν επίθεση με μάρμαρα, τους κύκλωσαν για να τους λιντσάρουν» πρόσθεσε.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ρομά εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική. Στο όχημα επέβαιναν εκτός από τον εν λόγω Ρομά και άλλα δύο άτομα, επίσης Ρομά, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ορισμένοι εκ των Ρομά που επιτέθηκαν στο πλήρωμα του περιπολικού πυροβόλησαν στον αέρα με καραμπίνες.
Μάλιστα, την  κρίσιμη ώρα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν λάμβανε ο ασύρματος και αναγκάστηκαν να καλέσουν ενισχύσεις από το κινητό τους.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος: «Το σοκαριστικό είναι ότι έχουν αποθρασυνθεί οι πάντες λόγω της ατιμωρησίας και μπορούν να επιτεθούν σε οποιονδήποτε γνωρίζοντας ότι σε έξι μήνες θα είναι έξω»           ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: