Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

«Πρόσφυγες» που διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία των Γρεβενών συνελήφθησαν για διάρρηξη στην Κοζάνη!



Την είδηση την διαβάσαμε σε καθημερινή εφημερίδα και λέει τα εξής: «Η ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε τέσσερις διαρρήκτες που μπούκαραν σε σπίτι στην Κοζάνη για να το “ψειρίσουν”. Οι ξαλαφρωτές ήταν «πρόσφυγες» από τη Συρία και φιλοξενούνται σε… ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών».
Οι συγκεκριμένοι «πρόσφυγες» φαίνεται πως βρήκαν έναν ομολογουμένως… πρωτότυπο τρόπο να δείξουν την… ευγνωμοσύνη τους για την φιλοξενία του Ελληνικού κράτους απέναντί τους. Επειδή προφανώς δεν τους ήταν αρκετή η διαμονή τους επ’ αορίστω σε ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών (στα οποία το «κορόιδο» ο Έλληνας πρέπει «να τα σκάσει χοντρά» για να διαμείνει αυτός και η οικογένειά του για λίγες μόλις ημέρες) είπαν να πάνε μια βόλτα μέχρι την γειτονική Κοζάνη και να… ξαλαφρώσουν κάποιο σπίτι από το περιεχόμενό του.
Την ώρα που οι μόνιμοι Έλληνες κάτοικοι αυτών των περιοχών δεν ξέρουν αν επαρκούν τα χρήματα για να αγοράσουν τα απαραίτητα ξύλα για την σόμπα (για πετρέλαιο ούτε λόγος) προκειμένου να βγάλουν τον ψυχρό χειμώνα, οι «ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες» θα ξεχειμωνιάσουν (τουλάχιστον) σε ξενοδοχεία που τους παρέχουν όλες τις ανέσεις. Ανάμεσα σ’ αυτούς και οι αχάριστοι διαρρήκτες, οι οποίοι δείχνουν το «ευχαριστώ» προς την Χώρα που τους έχει δεχθεί με το να κλέβουν τους κατοίκους της.
Δεν παραξενευόμαστε που δεν είδαμε αυτή την είδηση σε περισσότερα ΜΜΕ. Βλέπετε το περιεχόμενό της είναι μη συμβατό με την προπαγάνδα της «πολιτικής ορθότητας», του «αντιρατσισμού» και της πολυπολιτισμικότητας που προωθείται ποικιλοτρόπως από το σύστημα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: