Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς αιδώ! Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν με ερώτηση στην Βουλή την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους αλβανούς


Χωρίς αιδώ! Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν με ερώτηση στην Βουλή την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους αλβανούς
Οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μας έχουν συνηθίσει στην προώθηση των ιδεοληπτικών τους αγκυλώσεων. Από το 2015 όταν και ανέλαβαν την διακυβέρνηση της Πατρίδας μας έχουν προβεί ουκ ολίγες φορές σε νομοθετικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που ως βασικό σκοπό έχουν την απαξίωση και την αποδόμηση των βασικών εθνικών και ανθρωπίνων ιδεωδών.
Με μια ακατανόητη για κάθε νοήμονα Έλληνα κίνηση κατέθεσαν ερώτηση προς τα υπουργεία εξωτερικών και ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης διότι όπως ισχυρίζονται τα Μ.Μ.Ε  διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Οι 14 συριζαίοι βουλευτές θεωρούν ότι τα μέσα αναπαρήγαγαν ψευδείς ειδήσεις και ότι ο Κατσίφας δεν εκτελέστηκε, αλλά σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αλβανούς.
Με το σκεπτικό αυτό ερωτούν τους αρμοδίους υπουργούς (Τσίπρα και Παππά) τι θα πράξουν για να αποκατασταθεί η αλήθεια...
Με λίγα και απλά λόγια προκύπτει το εξής συμπέρασμα. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντί να εγκαλέσουν την ηγεσία τους για την αδιαφορία της και την υποτακτική στάση που τήρησε σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσβάλλοντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα προβαίνουν σε ερώτηση για να αμαυρώσουν την μνήμη του.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι αναιδείς, φανατικοί και επιχειρούν- για όσο χρόνο τους έχει απομείνει -να διαμορφώσουν συνειδήσεις που θα μάχονται τον Ελληνισμό. Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να πράξει το καθήκον του και τους καταδικάσει στην πολιτική ανυπαρξία πριν να είναι πολύ αργά.
Διαβάστε επίσης: Κατάπτυστες δηλώσεις Φίλη κατά του Εθνομάρτυρα Κατσίφα: “Τι δουλειά είχε να υψώσει την Ελληνική Σημαία στην... Νότιο Αλβανία;” ΒΙΝΤΕΟ
Φ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: