Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (H ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΗ)


            -------------------------------------
Το Πολυτεχνείο ήταν και είναι έργο της Σιωνιστικής Νέας Τάξης  Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π. ή N.W.O.), & Παγκοσμιοποίησης των Κοσμοκρατόρων, και Επικυρίαρχων του πλανήτη Γη.
Εκφωνητής των «αριστερών» φοιτητών ήταν η Μαρία Δαμανάκη, αργότερα Αρχηγός ΚΚΕ, Αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ, Ευρωβουλευτής.
Μεταξύ των φοιτητών ήταν, Ο Κώστας Λαλιώτης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Πέτρος Τατούλης, ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Στέφανος Τζουμάκας , και άλλοι, μετέπειτα στελέχη & Υπουργοί του Σιωνιστικού  ΠΑΣΟΚ του Σημίτη & του Σιωνιστικού ΣΥΡΙΖΑ.
Θυμίζουμε την αλυσίδα-τείχος που είχαν κάνει εκατομμυριούχοι υπουργοί του Σιωνιστικού ΣΥΡΙΖΑ στις 17/11/18 στη παρέλαση του Πολυτεχνείου.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά, για να καταλάβει ο Ελληνικός Λαός, την ποιότητα και πατρότητα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Απόδειξη ότι η Ν.Τ.Π. είναι πίσω από τα γεγονότα, οι διεθνείς ελεύθεροι σκοπευτές, ακροβολισμένοι στις γύρω ταράτσες των κτιρίων, με οπλίτες Αμερικανικών, Ευρωπαϊκών, & Νατοϊκών Σιωνιστικών Στρατιωτικών Δυνάμεων, που πυροβολούσαν Έλληνες πολίτες.
Στις σημερινές σύγχρονες εορταστικές εκδηλώσεις, όλοι αυτοί οι πολιτικοί, αντικαταστάθηκαν από κουκουλοφόρους «μπαχαλάκηδες», ημεδαπούς και λαθρομετανάστες. (Αλβανούς & Αφγανούς μισθοφόρους).
Αυτούς που προκάλεσαν καταστροφές, τις οποίες θα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.
Αιτία των γεγονότων του Πολυτεχνείου ήταν να διευκολύνουν, (χωρίς να το καταλαβαίνουν), την εισβολή Τουρκικών Δυνάμεων στη Κύπρο, τη διχοτόμηση της ΚΥΠΡΟΥ, και την ανατροπή της Κυβερνήσεως Παπαδοπούλου-Μαρκεζίνη, σύμφωνα με το σχέδιο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΥΠ.ΕΞ. των Η.Π.Α. της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. (N.W.O.)
Τα σχέδια- γεγονότα ετέθησαν σε εφαρμογή το Νοέμβριο του 1973, με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, και την ανατροπή της Κυβερνήσεως Μαρκεζίνη.
Η ανατροπή του Μακαρίου στη Κύπρο, εγένετο τον Ιούλιο του 1974, υπό τον αφελή  Δικτάτορα Ταξίαρχο Ιωαννίδη, εξαπατηθέντα από τον ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ της Ν.Τ.Π.  ή  N.W.O.
Η εισβολή Τουρκικών Δυνάμεων στη Κύπρο συνέβη τον Ιούλιο του 1974, και έγινε από τη  Ν.Τ.Π.
Το πραξικόπημα για την ανατροπή του Μακαρίου έγινε στις 15 Ιουλίου του 1974 , που πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου, την ΕΛΔΥΚ, και την ΕΟΚΑ Β!, κατ’  έντολή της Χούντας του Ιωαννίδη των Αθηνών, με σκοπό την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. (Από τη Σιωνιστική  Ν.Τ.Π.)
Αυτά υποσχέθηκε ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ της Ν.Τ.Π., στον Ιωαννίδη, και ο αφελής Δικτάτορας τον πίστεψε.
Για αυτά τα ιστορικά γεγονότα, τίθενται τα ακόλουθα ερωτήματα.           
1.-Εναντίον ποίων ξεσηκώνονται οι φοιτητές, τη στιγμή που οι στρατιωτικοί είχαν παραιτηθεί, και είχαν οριστεί οι εκλογές;;;
2.-Αφού οι φοιτητές αγωνίζονται για τη Δημοκρατία, γιατί αποπέμπουν μια προσωρινή πολιτική κυβέρνηση του Μαρκεζίνη, που οδεύει στη Δημοκρατία, και φέρνουν μια άλλη στρατιωτική Χούντα, αυτή του Ιωαννίδη;;;
3.-Γιατί από τις 17 Νοέμβρη 1973, και μέχρι τη τελική πτώση της Κυβέρνησης Ιωαννίδη, δεν επαναστατεί κανένας φοιτητής;;;
4.-Μήπως τα γεγονότα οργανώθηκαν από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων;;;
5.-Μήπως σήμερα η Ν.Τ.Π. χρησιμοποιούν τη Δικαιοσύνη για να τρομοκρατούν με διώξεις τους Έλληνες Πατριώτες;;;

Πηγή: Το  Διαδίκτυον

 Κυκλοφορία & Δημοσίευση διά ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.
                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
         Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: