Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ… ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΝ ΕΜΒΛΗΜΑ


5/5 (1)
Είναι δύσκολο να χαρακτηρίσουμε την εξέλιξη να επιτρέπονται να μετέχουν στις ευροεκλογές κόμματα που δηλώνουν απερίφραστα πως δεν είναι ελληνικά και να αποκλείονται άλλα επειδή έχουν έμβλημα τον… Σταυρό.

Ιδού η ανακοίνωση του Ουράνιου Τόξου για τις ευροεκλογές που συνεχίζει τον…χαβά του για μακεδονική μειονότητα.
«13 Μαΐου 2019
Μακεδόνες και Μακεδόνισες
Έλληνες Δημοκράτες συμπολίτες μας.
Έφθασε η ώρα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης πρέπει να κάνει το χρέος του στην δημοκρατία για να μπορεί να ελπίζει το καλύτερο για εκείνον, για την πατρίδα, για την Ευρώπη και για τον κόσμο όλο.
Το Ουράνιο Τόξο ( Виножито‎, Vinožito) είναι το κόμμα των Εθνικά Μακεδόνων πολιτών της Ελλάδας που δημιουργήθηκε το 1994 και συμμετέχει για 6η συνεχόμενη φορά στις ευρωεκλογές δίνοντας την πρώτη, επίσημη και ηχηρή απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονταν ότι Μακεδόνες με μητρική γλώσσα τα Μακεδόνικα δεν υπάρχουν στην Ελληνική επικράτεια.
Ε λοιπόν, Υπάρχουμε όχι μόνο στην κάλπη αλλά και στην καθημερινή ζωή παλεύοντας για την δικιά μας αξιοπρέπεια, για να υπερασπιστούμε τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας, τα τραγούδια μας, τους προγόνους μας. Ειδικά αυτούς που πλήρωσαν βαρύ τίμημα για την Μακεδόνικη καταγωγή τους. Για τα Detsa Begaltsiκαι τους πολιτικούς μας πρόσφυγες…».
Τα συμπεράσματα δικά σας
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr                http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%ba%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια: