Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Spanish Minex 2019: «Έλαμψε» το Πολεμικό Ναυτικό στη μεγάλη πολυεθνική άσκηση (φώτο)

Spanish Minex 2019: «Έλαμψε» το Πολεμικό Ναυτικό στη μεγάλη πολυεθνική άσκηση (φώτο)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση Spanish Minex 2019 όπου έλαμψε δια της παρουσίας του και το ελληνικό πολεμικό ναυτικό με το ναρκοθηρευτικό «Ευρώπη».
Η ανακοίνωση του ΓΕΝ
«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 29 Απριλίου έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε με το ναρκοθηρευτικό ΕΥΡΩΠΗ στην πολυεθνική άσκηση Ναρκοπολέμου “SPANISH MINEX 2019”, η οποία διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ιβηρικής θάλασσας και Βαλεαρίδων Νήσων.
Πρόκειται για άσκηση τύπου “INVITEX”, η οποία διοργανώθηκε από το Ναυτικό της Ισπανίας με σκοπό την εξάσκηση στις επιχειρήσεις ναρκοπολέμου και την προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των συμμετεχόντων σε Συμμαχικό επίπεδο.
Στην εν λόγω άσκηση, εκτός από την Ελλάδα και την Ισπανία συμμετείχαν προσωπικό και μονάδες από το Βέλγιο, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ιταλία και την Πορτογαλία καθώς και μονάδες της Συμμαχικής Αντιναρκικής Δύναμης Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group Two (SNMCMG2).»





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια: