Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΙΤΑΛΙΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ


5/5 (1)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας Μαροκινός μουσουλμάνος παράνομος μετανάστης συνελήφθη στη Ρώμη μετά από ένα θερμό επιχείρημα σχετικά με τη θρησκεία που κλιμάκωσε στη βία με τον μετανάστη να μαχαιρώνει έναν Ιταλό Καθολικό αφού είδε την αλυσίδα του σταυρού του.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/we-nare-coming-to-kill-you-jihad-isis-islam-muslims.jpg
Στην εφημερίδα Breitbart αναφέρεται ότι η επίθεση έγινε κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Termini της Ρώμης και είδε τον Μαροκινό να διαμαρτύρονται με το θύμα, έναν άστεγο άντρα από τη Γεωργία, μεσα στο λεωφορείο. Το επιχείρημα γρήγορα κλιμακώθηκε σύμφωνα με μάρτυρες που λένε ότι η Βορειοαφρικανός φώναξε προσβολές στον Γεωργιανό πριν τον μαχαιρώσει και προσπαθώντας να σχίσει το λαιμό του, αναφέρει η Il Giornale.
Ο Μαροκινός επιχείρησε να εγκαταλείψει τη σκηνή μετά από το μαχαίρωμα, αλλά μόνο κατάφερε να το κάνει λίγα βήματα πριν κρατηθεί και συνελήφθη. Από τότε έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας λόγω θρησκευτικού κίνητρου μίσους.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/1556012958-termini.jpg
Η Giorgia Meloni,, ηγέτης των συντηρητικών λαϊκιστών αδελφών της Ιταλίας (FdI), σχολίασε την υπόθεση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας: «Αν οι μουσουλμάνοι σκέφτονται να φέρουν τον ιερό πόλεμο στο σπίτι μας, είναι καιρός να λάβουμε δραστικά μέτρα: κάθε είδους ισλαμική μετανάστευση μέχρις ότου διευκρινιστούν αυτές οι ιδέες ».
Η επίθεση είναι μόνο η τελευταία αντιχριστιανική επίθεση που συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη τους τελευταίους μήνες, με τη γειτονική Γαλλία να βλέπει κατά μέσο όρο τρεις εκκλησίες που δέχονται επίθεση κάθε ημέρα.
Επίσης στην Ιταλία, ο υπουργός Εσωτερικών, Matteo Salvini, σχεδιάζει να αυξήσει την επιτήρηση των τζαμιών και των ισλαμικών πολιτιστικών κέντρων.
Ο Σαλβίνι έκανε λόγο για αυξημένα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αυτή την εβδομάδα στο υπουργείο Εσωτερικών, υπογραμμίζοντας την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Σρι Λάνκα που σκότωσε περίπου 250 άτομα το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, λέγοντας ότι οι Ιταλοί χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις για τα εξτρεμιστικά στοιχεία της ισλαμικής κοινότητας, αναφέρει η Il Giornale.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/Screen-Shot-2019-04-28-at-4.53.36-AM.png
Ο λαϊκιστής ηγέτης του Κόμματος ξεχώρισε επίσης ένα περιστατικό που συνέβη στη Ρώμη αυτή την εβδομάδα, κατά το οποίο ένας μουσουλμάνος μετανάστης είχε μαχαιρώσει έναν άστεγο Γεωργιανό άνδρα σε ένα λεωφορείο αφού είδε το κολιέ του σταυρού. «Η Ρώμη δεν αξίζει ορισμένες σκηνές», δήλωσε ο Σαλβίνι σε σχέση με το περιστατικό και πρόσθεσε ότι χρειάστηκε περισσότερη ασφάλεια
Ένα από τα προτεινόμενα μέτρα θα επιτρέψει στις αστυνομικές υπηρεσίες και στις υπηρεσίες ασφαλείας να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για να μάθουν τι κηρύσσεται μέσα σε τζαμιά και πολιτιστικά κέντρα, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο των μορφών εξτρεμισμού και να αποφύγουν τη ριζοσπαστική κήρυξη μίσους.
Ο Σαλβίνι έχει κλείσει λιμάνια στα λεγόμενα μουσουλμανικά σκάφη διακίνησης μεταναστών στη Μεσόγειο.
Η λαϊκιστική ιταλική κυβέρνηση συνασπισμού ήταν ήδη ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καταπολέμηση των τρομοκρατικών αγροκτημάτων και οδήγησε την Ευρώπη στον αριθμό των απελάσεων των μεταναστών τζιχάντ.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας Μαροκινός μετανάστης και ένας Ιταλός Ισλαμικός μετασχηματιστής συνελήφθησαν από την αστυνομία στη βόρεια Ιταλία, αφού συνελήφθησαν ανταλλάσσοντας μηνύματα μεταξύ τους σχετικά με την εκπόνηση τρομοκρατικών επιθέσεων.
Από τότε που ανέλαβε την εξουσία ως υπουργός εσωτερικών, ο Σαλβίνι εμπόδισε την επιστροφή σε προηγούμενα επίπεδα και την περαιτέρω μείωση της παράνομης μετανάστευσης σε αμελητέα επίπεδα. Γι ‘αυτό, οι προσπάθειές του πρέπει να επικροτηθούν.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/1239-800x492.png
Ασσυρίοι χριστιανοί που εγκατέλειψαν τη γενοκτονία στη Συρία για τη Σουηδία διαπιστώνουν ότι είναι κάτω από το ίδιο είδος των απειλών από τους μουσουλμάνους στη Σουηδία.
Μια εξέχουσα οργάνωση που εκπροσωπεί τους Ασσυριανούς χριστιανούς στη Σουηδία προειδοποίησε ότι ο «εμφύλιος πόλεμος» εκκρεμεί, επικαλούμενος αυξανόμενες απειλές από μουσουλμάνους μετανάστες που δεσμεύονται να συνεχίσουν τη δίωξή τους για την απειλούμενη ομάδα στη Σκανδιναβία.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/APTOPIX_Mideast_Syria_02a15-4670.jpg
Sputnik News: Σε περίπου 120.000, οι Ασσύριοι Χριστιανοί είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες πληθυσμού της Σουηδίας. Ενώ πολλοί από αυτούς εγκατέλειψαν τη γενοκτονία στη Μέση Ανατολή, οι επιθέσεις εναντίον των εκκλησιών τους και οι απειλές εναντίον των οργανώσεών τους εξακολουθούν να μην είναι ασυνήθιστες
Μετά από επανειλημμένες απειλές, η Συριακή Εθνική Ομοσπονδία στη Σουηδία ενέτεινε τα μέτρα ασφαλείας, από την εποπτεία της κάμερας έως τους δικούς της φύλακες, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Samhällsnytt.
Μια πρόσφατη δημοσίευση στο Facebook από τη Συριακή Εθνική Ομοσπονδία έχει λεπτομερείς εξοντωτικές απειλές που έλαβε από ομιλητές της Αραβικής. Μετά τη συζήτηση, η ένωση ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με την αστυνομία. Ωστόσο, η αστυνομία επέλεξε να μην διερευνήσει το θέμα, εξηγώντας ότι η άσεμνη γλώσσα δεν ήταν παράνομη.
Σύμφωνα με τον συντονιστή της ομοσπονδίας, δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό. Συχνά, όπως είπε, οι καλούντες μιλούν είτε Σουηδικά με πυκνή έμφαση στη Μέση Ανατολή ή ακόμα και Αραβικά. «Μόλις συμβαίνει κάτι στη Μέση Ανατολή ή είμαστε κάπως ορατοί στα μέσα ενημέρωσης, παίρνουμε αυτές τις απειλητικές κλήσεις, γι ‘αυτό είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό », είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Samhällsnytt.
Σύμφωνα με τον συντονιστή, «Σε ένα σημείο λένε ότι θα κάνουν το ίδιο για εμάς στη Σουηδία όπως και στη Μέση Ανατολή. Μια γενοκτονία διεξήχθη στη Μέση Ανατολή ενάντια στους χριστιανούς. Έχουμε ξεφύγει από αυτές τις ομάδες στη Σουηδία, αλλά μας έχουν πιάσει εδώ », δήλωσε ο συντονιστής στον Samhällsnytt.
Η Συριακή Εθνική Ομοσπονδία έχει επανειλημμένα στραφεί στις αρχές, αλλά δεν βρήκε βοήθεια, εκτός από τους χριστιανοδημοκράτες. Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο, ο συντονιστής αποτόλμησε «δεν ξέρω πραγματικά, είναι ίσως ο φόβος ότι θα είναι χαρακτηριστούν ισλαμοφοβικοί», επεσήμανε ο συντονιστής.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/Screen-Shot-2019-04-27-at-2.35.29-PM.png
Σύμφωνα με τον Samhällsnytt, υπάρχει γενικευμένη αίσθηση παραίτησης στους Assyian Christians στη Σουηδία εν μέσω ανησυχιών για το μέλλον του κράτους δικαίου και την ικανότητα του κράτους να προστατεύει τους ανθρώπους και να διώκει εγκλήματα
«Αναμένουμε κάποιο εμφύλιο πόλεμο μεταξύ διαφορετικών ομάδων εκτός αν κάποιος βάλει το πόδι του κάτω. Οι άνθρωποι που έκαναν τρομερές πράξεις στη Μέση Ανατολή, είναι εδώ τώρα … και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται «, κατέληξε ο συντονιστής.
Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους συριακούς κύκλους. Ενώ κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουν τη Σουηδία αν το κράτος δεν είναι σε θέση να προστατεύσει όλους τους πολίτες του, άλλοι πρότειναν να λάβουν «μια δική μας αστυνομική δύναμη» στα σχόλια.
Οι συριακές χριστιανικές εκκλησίες στη Σουηδία έχουν δει μια σειρά βόμβων και εμπρηστικών επιθέσεων, όπως η εκκλησία Saint Afrem στο Södertälje και η εκκλησία της παναγιας στο Norrköping.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/Screen-Shot-2019-04-27-at-3.48.22-PM.png
Οι συριακοί χριστιανοί πρόσφυγες που ζουν στη Σουηδία δηλώνουν ότι εξαναγκάστηκαν να βγουν από το σπίτι τους για άσυλο από μουσουλμάνους πρόσφυγες που απαίτησαν να κρύψουν τους σταυρούς τους και τους απαγόρευσαν να χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους στο σπίτι που μοιράζονταν.
Η Σουηδική αστυνομία διεκδικεί τη συλλαβική ορθόδοξη εκκλησία της Αραβικής Συμμαχίας
Στη Σουηδία, οι Χριστιανοί που εγκαταλείπουν τις διώξεις από μουσουλμάνους αντιμετωπίζουν ξανά το ίδιο είδος ισλαμικής βίας.
Η εθνική αναθεώρηση της χριστιανικής ημερήσιας έκθεσης Världen idag ανέφερε ότι ένας αιτών άσυλο που είχε μεταστραφεί από το Ισλάμ δέχθηκε επίθεση κατά την έξοδο από μια Πεντηκοστιανή εκκλησία στο Karlstad την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Η εκκλησία λαμβάνει τώρα προφυλάξεις ασφαλείας για τους άλλους μετασχηματισμένους
Επίσης, παίρνουμε το παράδειγμα του Αμίρ, ενός χριστιανού πρόσφυγα από τη Συρία. Το 2015 έζησε σε ένα προσφυγικό σπίτι στην ανατολική Σουηδία. Σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα, ένας 26χρονος τζιχαντιστής, ο οποίος ήταν επίσης από τη Συρία και έζησε στο ίδιο προσφυγικό σπίτι, απείλησε να «σφαξει» τον Αμίρ, να κόψει το λαιμό του και να βλάψει την οικογένειά του στη Συρία. «Έφυγα από τον πόλεμο για να αποφύγω τέτοιου είδους πράγματα», δήλωσε ο Amir στην αστυνομία όταν απάντησαν στην επείγουσα κλήση. Ο άνθρωπος που τον απειλούσε τελικά καταδικάστηκε σε δοκιμασία και επέβαλε πρόστιμα ύψους 8,000 κορών (περίπου $ 900).
Ο Σουηδός Ασσύριος Markus Samuelsson βρήκε τα τείχη του εστιατορίου του στο Γκέτεμποργκ που καλύπτονται με τζιχάντικα γκράφιτι, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων «Μεταστραφείτε ή πεθαίνετε» και «Το Χαλιφάτο είναι Εδώ».
Παρά τις ειδήσεις σχετικά με τέτοιες επιθέσεις κατά των Χριστιανών, η κυβέρνηση της Σουηδίας δεν ξεκίνησε σοβαρή έρευνα. Υπάρχουν πολλές μελέτες που επικεντρώνονται σε εγκλήματα μίσους εναντίον Μουσουλμάνων στη Σουηδία, αλλά λίγοι σε εγκλήματα μίσους εναντίον Χριστιανών, αν και οι στατιστικές του Σουηδικού Εθνικού Συμβουλίου για την Πρόληψη του Εγκλήματος δείχνουν ότι οι αστυνομικές αναφορές των τελευταίων αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Στην Ευρώπη, «οι χριστιανοί πρόσφυγες υποφέρουν συχνά από διωγμούς με θρησκευτική παρακίνηση», αναφέρει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην ετήσια έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία για το 2015
Πέρυσι, οι ανοιχτές πόρτες της Σουηδίας διεξήγαγαν τη δική τους έρευνα για τους διωκόμενους αιτούντες άσυλο σε εθνικό επίπεδο. Περίπου 123 ανέφεραν ότι είχαν υποβληθεί σε δίωξη με θρησκευτικά κίνητρα. Τα 512 ξεχωριστά περιστατικά περιλάμβαναν απειλές θανάτου, σεξουαλικές επιθέσεις και άλλες πράξεις βίας. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν μετασχηματισμένοι, και οι περισσότεροι δράστες ήταν άλλοι μετανάστες. Τα περισσότερα θύματα δεν υπέβαλαν εκθέσεις αστυνομίας.
Ανησυχούσαν τα αντίποινα ή υπολόγιζαν ότι η αστυνομία δεν θα έκανε καμία ενέργεια.
Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες στην έρευνα, 53%, ανέφεραν ότι είχαν επιτεθεί βίαια τουλάχιστον μία φορά λόγω της χριστιανικής πίστης τους. Σχεδόν το ήμισυ, 45%, ανέφεραν ότι έλαβαν τουλάχιστον μία απειλή θανάτου και το 6% ανέφεραν ότι είχαν υποστεί σεξουαλική επίθεση.
Ο Markus Samuelsson, ένας από τους 3.000 Ασσύριους χριστιανούς που ζουν στο Γκέτεμποργκ, δήλωσε ότι βρήκε ψιλοκομμένες νότες, δήλωσε: «Εσείς, ως δύσπιστοι, θα αποκεφαλισθείτε μέσα σε τρεις μέρες μέσα στα σπίτια σας και στη συνέχεια θα βομβαρδίσουμε τα σάπια πτώματα σας. Η αστυνομία δεν μπορεί να σας εξοικονομήσει από το να δολοφονηθείτε.
«Μία φορά είπαν στην κόρη μου ότι δεν της επιτρέπεται να τρώει στην καντίνα χωρίς να φοράει μαντίλα, αν ήθελε να κρατήσει το κεφάλι της», δήλωσε ένας από τους συμμετέχοντες στην έρευνα Open Doors. «Μια άλλη φορά, είπαν στον γιο μου ότι δεν του επιτρεπόταν να έχει ένα ορατό σταυρό γύρω από το λαιμό του εάν ήθελε να παραμείνει στο ίδιο κομμάτι»
Περισσότερο από το ένα τρίτο των συμμετεχόντων στην έρευνα ανέφεραν περιστατικά των οποίων οι δράστες είχαν προσληφθεί από τη Σουηδική Υπηρεσία Μετανάστευσης ή από το σπίτι των προσφύγων. Ένας χριστιανός ανέφερε:
Όταν μόνο το μουσουλμανικό προσωπικό εργάζονταν στο προσφυγικό καταφύγιο, με κοίταζαν με περίεργο τρόπο, αντιμετώπιζαν με άδικο τρόπο, εξάπλωναν ψέματα, με χλευάζουν και με απέκλειαν. Είχαν μια μεταβλητή και απρόβλεπτη συμπεριφορά. Μερικές φορές ήταν ευγενικοί σε μενα και μερικές φορές ήταν κακοί. Αυτό έχει εξαπλωθεί σε όλο το προσωπικό. Ακόμη και ο υπεύθυνος του καταφυγίου ήταν ένας από εκείνους που με έκαναν θύμα εκφοβισμού.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/Screen-Shot-2019-04-27-at-2.59.49-PM.png
Η αντίδραση τόσο στα μέσα ενημέρωσης όσο και από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους ήταν παγερή. Οι εμπειρίες που είχαν οι χριστιανοί με τους μετανάστες της Σουηδίας δεν ήταν θετικές
Στη Στοκχόλμη, ένας νέος χριστιανικός μετασχηματισμένος μαχαιρώθηκε από τους συντροφικούς αιτούντες άσυλο την ίδια ημέρα που έπρεπε να βαφτιστεί. Θα έπρεπε να βαφτιστεί στην εκκλησία που ανήκει ένας από τους συγγραφείς αυτού του άρθρου, ο Jacob Rudenstrand. Είχε αρχίσει πρόσφατα να φοράει σταυρό. Ο Rudenstrand ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. (Δείτε τη Διεθνή Έκθεσή της για τη Θρησκευτική Ελευθερία για τη Σουηδία το 2016.) Ένας φίλος μας, ιερέας, μας είπε ότι πολλοί ανατολικοί καθολικοί που ζουν στα προάστια της Στοκχόλμης φοβούνται να φορούν σταυρό στο κοινό. Οι χριστιανοί που το έπραξαν τους έχουν επιτεθεί και οι σταυροί τους έχουν καταπατηθεί από ισλαμιστές, μια εμπειρία ανάλογη με αυτή πολλών Σουηδών Εβραίων που φορούσαν ένα kippah.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/04/assyrian-christians-e1444889577338.jpg
Σε ένα δοκίμιο στην έκθεση της Σουηδίας εκφράστηκε η διαμαρτυρία ότι όταν αποτύχουν οι Σουηδοί μουσουλμάνοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους αφού υπηρετούσαν ως μαχητές του ISIS στη Μέση Ανατολή, δεν τιμωρούνται από τις σουηδικές αρχές, αλλά «συνοδεύονται από θεραπεία» και «γρήγορα ντόπιοι Σουηδοί ».
allah1
https://pics.me.me/we-are-media-est-2016-a-people-that-elect-corrupt-5764989.png
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: