Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Οι βουλγαρικές ρίζες του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου




news.grΤι αποκάλυψαν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας
Στοιχεία για την καταγωγή του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς και -καθ'ομολογία- κατά συρροή δολοφόνου γυναικών που έχει συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία, έφεραν στη δημοσιότητα Μέσα από τη Βουλγαρία.




Όπως μετέδωσε το sigmalive.com, επικαλούμενο πηγές των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, o serial killer της Κύπρου έχει ρίζες από τη Βουλγαρία.




«Ο δολοφόνος έχει βουλγαρικές ρίζες καθώς η μητέρα του είναι από τη Στάρα Ζαγόρα ενώ οι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα. Mία από τις τελευταίες γυναίκες που γνώρισε πριν συλληφθεί ήταν το μοντέλο από τη Βουλγαρία T.G», δήλωσε η ανταποκρίτρια του βουλγαρικού σταθμού NOVA στην Αθήνα και συνέχισε: «έχει συναντήσει τα θύματά του στα κοινωνικά δίκτυα, όλες ήταν ξένες που εργάζονταν στην Κύπρο, κυρίως από την Ασία, αλλά και από τα Βαλκάνια, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία».

«Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι τα εγκλήματα προκαλούνται από σοβαρό τραύμα στην παιδική του ηλικία, οι γονείς του πήραν διαζύγιο πριν από 12 χρόνια και μένει με τον πατέρα του», κατέληξε η ανταποκρίτρια.          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: