Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Από την Ακριτική Θράκη στην 120 ΠΕΑ και στα Ιπτάμενα Ραντάρ.


Από την Ακριτική Θράκη στην 120 ΠΕΑ και στα Ιπτάμενα Ραντάρ.
ΑρχικήΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.
Στην Ακριτική Θράκη (αρχές Ιουλίου )-στα ακρώρεια του Ελληνισμού- βρέθηκε για ποιμαντική επίσκεψη ο Ιερέας του ΑΤΑ ,Σχης Αθανάσιος Τσιμε...

Στην Ακριτική Θράκη (αρχές Ιουλίου )-στα ακρώρεια του Ελληνισμού- βρέθηκε για ποιμαντική επίσκεψη ο Ιερέας του ΑΤΑ ,Σχης Αθανάσιος Τσιμενίδης .
Πρώτος σταθμός η 25 ΜΚΒ στη Χρυσούπολη , η οποία αποτελεί μονάδα Ασπίδα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την 1 η ΜΣΕΠ στο Διδυμότειχο των Βυζαντινών χρόνων και αναμνήσεων της ιστορίας που ακόμα μιλά στο σύγχρονο παρόν.




Τα στελέχη της ,ώς άλλοι ακρίτες βαθιά προσηλωμένοι στο καθήκον τους, να φρουρούν Θερμοπύλες.
Ακολούθησε η 2 η ΜΣΕΠ εκεί , όπου άλλοτε ο Βασιλιάς Μάρωνας έστεκε ακοίμητος φύλακας της Θρακικής γης, σήμερα στον αυτό χώρο, η μονάδα με τα ανύστακτα "μάτια" της αγρυπνεί για την πατρίδα.
Η ποιμαντική περιοδεία περιελάμβανε και την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα (κέντρο εκπαίδευσης των άξιων αεροπόρων )όπου νυχθημερόν εκπαιδεύονται οι υψιπετείς Αετοί του Αιγαίου σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον.Κατόπιν βρέθηκε στη 380 Μ.ΑΣΕΠΕ,τα μάτια της οποίας ίπτανται ανεμπόδιστα και θωρώντας σε 380 μοίρες  αποτελούν πολλαπλασιαστές ισχύος της αεράμυνας της χώρας μας.
Για το τέλος (11/7/19) άφησε την Α.Σ.Π. όπου είχε την ευκαιρία να διαλεχθεί με τους σπουδαστές της και να κλείσει το ποιμαντικό τους ταξίδι με τον αγαπημένο του σταθμό NCSE





















                                
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: