Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Κάντο όπως ο Σαλβίνι…


Κάντο όπως ο Σαλβίνι…
Ανείπωτο πόνο συνεχίζει να προσφέρει ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι στο  καθεστώς της παγκοσμιοποιήσεως και συγκεκριμένα στις διαβόητες ΜΚΟ. Έφθασαν στο σημείο να διαμαρτύρονται διατόρως μετά την στοχευμένη δημοσιονομική πολιτική του Σαλβίνι, σύμφωνα με την οποία απολύθηκαν χιλιάδες υπάλληλοί τους.
Συγκεκριμένα 5.000 υπάλληλοι των αμαρτωλών ΜΚΟ απολύθηκαν ένεκα των περικοπών χρηματικής επιχορηγήσεως, βάσει της ιταλικής εφημερίδας IL GIORNALE, ενώ επίκεινται άλλες 15.000 μέσα στο τρέχον έτος.
Στην ουσία οι περικοπές της χρηματοδοτήσεως των ΜΚΟ είναι η απάντηση που έδωσε ο Ιταλός πατριώτης υπουργός Εσωτερικών στις διαμαρτυρίες των ΜΚΟ ότι οι ενέργειες και η ακολουθούμενη πολιτική συμπιέζει τα κέρδη τους.
Ωστόσο ο υπεύθυνος του μεγαλύτερου κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στην Ιταλία παρεδέχθη ότι η πολιτική των ανοικτών συνόρων οδήγησε στην μαζική εισροή αλλογενών στην ιταλική επικράτεια και συνεπώς προκάλεσε δραματικές συνέπειες τόσο στην ιταλική κοινωνία όσο και στους παρανόμως εισερχομένους.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτοί που συνέδραμαν και συνδράμουν, δια της λήψεως χρηματοδοτήσεως από το κράτος, στη λειτουργία των κέντρων εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών που αιτούνται άσυλο, είναι φράξιες της ίδιας της ιταλικής μαφίας! Επιπροσθέτως σε αγαστή συνεργασία με τις ΜΚΟ, επιβαρύνουν τους ίδιους του λαθρομετανάστες με «υπηρεσίες προστασίας», αποβλέποντας έτσι στην ραγδαία αύξηση των κερδών τους.
Βεβαίως ο υποτιθέμενος «ανθρωπισμός» και «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι το ιδεολογικό επίχρισμα που περιβάλλει τις μπίζνες αυτές, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα με την κακοδιαχείριση των περιβόητων κονδυλίων. Είναι γνωστή η υπόθεση που έφερε στο φως ευρωπαϊκή υπηρεσία, ότι δηλαδή γίνεται πάρτι από την κυβέρνηση Σύριζα με φόντο φυσικά το «προσφυγικό» δράμα και τον «ανθρώπινο πόνο».
Ο Σαλβίνι, επιδεικνύοντας, έως τώρα τουλάχιστον, πυγμή και άκαμπτη πολιτική θέληση, έχει καταφέρει να κάνει πράξη το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ιταλικού λαού: Ανάσχεση της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών μέσω της αποδυναμώσεως των αριστερών ΜΚΟ και περιφρούρηση των ιταλικών συνόρων.

Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: