Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Για τρίτη χρονιά στη Νατοϊκή Άσκηση Gordian Knot 2019 το kranosgr. Δείτε εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα


Για τρίτη χρονιά στη Νατοϊκή Άσκηση Gordian Knot 2019  το kranosgr. Δείτε εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα
ΑρχικήΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.



Του Ηλία Προύφα Στο Στρατόπεδο ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ στην Άσσηρο, βρέθηκε χθες το πρωί το kranosgr, για την τελική φάση της Νατοϊκής Άσκησης Gor...
 
Του Ηλία Προύφα

Στο Στρατόπεδο ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ στην Άσσηρο, βρέθηκε χθες το πρωί το kranosgr, για την τελική φάση της Νατοϊκής Άσκησης Gordian Knot 2019. Μάλιστα ήταν το μοναδικό ΜΜΕ, που παρακολούθησε την DV-DAY.
Στις δραστηριότητες της ημέρας  διακεκριμένων επισκεπτών της Άσκησης «Gordian Knot 19» του NRDC-GR, ως  εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, παρέστη ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς. Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι Διοικήσεων  της Συμμαχίας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και άλλοι προσκεκλημένοι.  
Η τελική φάση της άσκησης «Gordian Knot 19» διεξήχθη στην περιοχή της  Ασσήρου, κατά το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2019 και  σκοπό είχε η διατήρηση των υψηλών επιχειρησιακών δυνατοτήτων που  διαθέτει το NRDC-GR.  Στο NRDC-GR, πραγματοποίησαν επισκέψεις τόσο ο Διοικητής όσο και ο  Υποδιοικητής της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων (Land Command - LANDCOM)  του ΝΑΤΟ, κατά την διάρκεια της άσκησης και κατά την ημέρα διακεκριμένων  επισκεπτών αντίστοιχα, προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά για την  άσκηση και τον μελλοντικό ρόλο του Στρατηγείου, γεγονός που προσδίδει  ειδικό βάρος στο Στρατηγείο.
Να σημειώσουμε ότι πέρυσι στα πλαίσια της άσκησης Gordian Knot 2017, είχε πραγματοποιηθεί η άσκηση TRIDENT JAGUAR 2018.
Δείτε εντυπωσιακές φωτό που κατέγραψε ο φακός του kranosgr:








































































































                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: