Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Αυτοί θα διώξουν την αριστερά; Η Νέα Δημοκρατία ψήφισε... Παπαδημούλη στην ευρωβουλή!


Αυτοί θα διώξουν την αριστερά; Η Νέα Δημοκρατία ψήφισε... Παπαδημούλη στην ευρωβουλή!
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ! Με εισήγηση Μεϊμαράκη οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου - ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ πρέπει να αισθάνονται μετά από αυτή την εξέλιξη οι ψηφοφόροι της ΝΔ;
Σημειώνεται ότι η γραμμή Μεϊμαράκη να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης για μία από τις θέσεις αντιπροέδρων του Ευρωκοινοβουλίου, ήταν σε αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, αφού ο Μάνφρεντ Βέμπερ είχε φροντίσει στη λίστα που εξέδωσε, να μην συμπεριλαμβάνεται ο Έλληνας ευρωβουλευτής. Ο Δ.Παπαδημούλης εξελέξη τελικά αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με την δεύτερη ψηφοφορία. Στον πρώτο γύρο έλαβε 303 ψήφους αλλά απαιτούνταν 331. Στον δεύτερο γύρο ο Δημήτρης Παπαδημούλης έλαβε 401 ψήφους, αφού κέρδισε σταυρούς και από ευρωβουλευτές εκτός των κομμάτων που είχαν δώσει γραμμή για την υπερψήφισή του.
Mε το παραπάνω γεγονός, οι ψευτοδεξιοί της ΝΔ, έδωσαν μόνοι τους την απάντηση στο ερώτημα «ποιος συνεργάζεται με την αριστερά» και διέλυσαν τις ελπίδες των ψηφοφόρων της περί του «τέλους της αριστεράς», καθώς η ίδια η Νέα Δημοκρατία φροντίζει να την κρατάει ζωντανή και η ίδια θα μεριμνήσει για την επιστροφή των Συριζαίων στην εξουσία!
Είναι οι ίδιοι που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή για «συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ», όταν μάλιστα ψήφιζαν από κοινού όλους τους αντεθνικούς νόμους. Αυτοί λοιπόν ψήφισαν τον Συριζαίο Παπαδημούλη, ο οποίος να θυμίσουμε ότι είναι υβριστής της δεξιάς παράταξης και ανήκει σε εκείνους που αποκαλούσαν ως «φασίστες» τους Έλληνες που διαδήλωναν για την Μακεδονία μας.
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ πρέπει να αισθάνονται μετά από αυτή την εξέλιξη οι ψηφοφόροι της ΝΔ; Είναι σίγουρο ότι εάν το κόμμα τους ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο, σύντομα θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να παραδεχθούν ότι ψήφισαν τους γαλάζιους κομμουνιστές για να διώξουν τους κόκκινους!
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: