Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Στο CITY PLAZA λοιπόν, τα παιδάκια τα αλληλέγγυα έφυγαν νύχτα και δίχως να κάνουν θόρυβο.

Argiriou Fotis
Στο CITY PLAZA λοιπόν, τα παιδάκια τα αλληλέγγυα έφυγαν νύχτα και δίχως να κάνουν θόρυβο.
Ποιος το περίμενε;
Μια κατάληψη που έγινε σήμα κατατεθέν της κουλτούρας των «αλληλέγγυων» με άκρες εκτός συνόρων, με σπόνσορες, με πολύ χρήμα, με πολύ θράσος, με πολύ τσαμπουκά προς όποιον τολμούσε να τους αμφισβητήσει, θα περίμενε κανείς ότι θα αδράξει την ευκαιρία να γίνει και σύμβολο πραγματικού αγώνα κόντρα στις διαθέσεις της νέας κυβέρνησης, που όλοι γνωρίζαμε.
Κι όμως έφυγαν νύχτα εντελώς αθόρυβα, δεν έδωσαν κανέναν αγώνα, δεν προσπάθησαν να γίνουν ήρωες, δεν θέλησαν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.
Έτσι απλά, την μια μέρα εκλέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και την επομένη το βράδυ το ξενοδοχείο ήταν άδειο.
Ας τα πάρουμε όμως απ την αρχή.
Η ιδιοκτήτρια είχε νοικιασμένο το ξενοδοχείο σε κάποιον ο οποίος φέσωσε τους πάντες και η ίδια εν μέσω κρίσης ξεκίνησε να βρει αγοραστή ή τρόπο ενοικίασης, μπας και απ τη ζημιά βγάλει κάτι και αποσβέσει μέρος της.
Μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια ήλθε σε επικοινωνία με την αρμόδια σε θέματα μετανάστευσης υπηρεσία του ΟΗΕ στη χώρα μας και της πρότειναν να νοικιάσουν το ξενοδοχείο της προκειμένου να γίνει κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, όπως τόσα άλλα.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα της συνέβαινε.
Τότε όμως ήταν που ξεκίνησαν όλα.
Την μια μέρα συζητούσε για ενοικίαση του ξενοδοχείου της και μετατροπή του σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και την επομένη, ξεκινά η κατάληψη!
Τι σύμπτωση ε;
Απ όλα τα ακίνητα των Αθηνών, κάποιοι «αλληλέγγυοι» επέλεξαν να καταλάβουν το ξενοδοχείο που επρόκειτο να νοικιαστεί ως κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.
Σύμπτωση…
Κρατήστε όμως το ερώτημα: "μήπως είχαν την πληροφορία από μέσα;"
Πάει λοιπόν η ιδιοκτήτρια, που προσπαθεί να σωθεί οικονομικά και βλέπει και την τελευταία της ελπίδα να χάνεται, και κινεί κάθε νόμιμη διαδικασία για να αποβληθούν οι καταληψίες.
Μια διευκρίνηση. Καταληψίες δεν ήταν μετανάστες αλλά έλληνες, οι οποίοι έκαναν την κατάληψη για να μετατρέψουν το ξενοδοχείο σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.
Να μην πολυλογούμε, πράγματι, εκδίδονται δικαστικές αποφάσεις για αποβολή των καταληψιών, οι οποίες πηγαίνουν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και η ιδιοκτήτρια περιμένει να δει τι θα συμβεί.
Τόσες και τόσες καταλήψεις έχει τερματίσει η ΕΛΑΣ, πολλές εκ των οποίων στο «άβατο» των Εξαρχείων, πόσο δύσκολο άραγε θα ήταν να πάει στο CITY PLAZA, να παρκάρει μπροστά δυο κλούβες και να πράξει τα δέοντα;
Σιγά τα ωά.
Έλα όμως που η ΕΛΑΣ δεν πήγε ποτέ στο CITY PLAZA και ποτέ δεν εφαρμόστηκαν οι δικαστικές αποφάσεις που είχε στα χέρια της η ιδιοκτήτρια.
Η οποία ιδιοκτήτρια, πέραν του γεγονότος ότι είχε καταστραφεί οικονομικά, έχασε το σπίτι της κτλ, συνέχισε να χρεώνεται φόρους ως ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε στηθεί ένα πολύ όμορφο παραμύθι κι όπως σε όλα τα ωραία παραμύθια, εκεί είχε στηθεί κι ένα μεγάλο φαγοπότι.
Κι ο καιρός περνούσε και οι «αλληλέγγυοι» έγινα θρασύτατοι, κι αντί όπως θα φαντάζονταν κανείς να κρύβονται από τις Αρχές, διαφημίζονταν παντού ως το μεγαλύτερο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Ευρώπη, είχαν συνεργασία με μεγάλες γερμανικές ΜΚΟ μέσω των οποίων χρηματοδοτούνταν η κατάληψη, διοργάνωναν εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους, με άδεια που τους χορηγούσε η Περιφέρεια και όταν η ιδιοκτήτρια τολμούσε να πλησιάσει το ξενοδοχείο, της έκλειναν το δρόμο στολίζοντας της με διάφορα κοσμητικά….
Θα σκεφτεί κανείς, μα πως υπήρξε τόση ανοχή;
Ήταν η κυβέρνηση που έβαζε πλάτες κι αρκούσε αυτό;
Ναι σίγουρα ήταν η κυβέρνηση που έβαζε πλάτες, αλλά μάλλον αυτό δεν αρκούσε.
Από κάποια στιγμή και μετά το πράγμα με τις επιχορηγήσεις στους «αλληλέγγυους» ξεχείλωσε τόσο πολύ, που και τυφλός να ήσουν έβλεπες πως εκεί πλέον δεν μιλάμε για μια κατάληψη αλλά για μεγάλη μπίζνα.
Θα μου πείτε, «εντάξει ρε φίλε, δεν ήταν δα και μπίζνα του Βαρδινογιάννη, για να κάνει όλο το κράτος τα στραβά μάτια. Δέκα επιτήδειοι τέλος πάντων ήταν, που με τις άκρες που είχαν στην κυβέρνηση έκαναν αυτό που έκαναν και όλο αυτό που περιγράφεις δεν κολλάει με την ασυλία που είχαν».
Πολύ σωστά!
Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ στην ιδιοκτήτρια χωρίς να έχω την απάντηση.
Μέχρι που μια μέρα, μια απλή είδηση απ αυτές που τις λένε σε 15’’ μου γαργάλισε το νου.
Συνελήφθησαν «Χ» άτομα για διασυνδέσεις με την τάδε αραβική εξτρεμιστική οργάνωση καθ οδόν για ευρώπη κτλ κτλ κτλ.
Λες, «πίπες της ΕΛΑΣ, για τις εντυπώσεις».
Που διέμεναν τα μπουμπούκια αυτά;
Στο CITY PLAZA!!!
Ουπς, τι έχουμε εδώ;
Σκέφτεσαι λοιπόν το προφανές και περιμένεις το αυτονόητο: Ότι το μπατσικό των μυστικών υπηρεσιών έχουν ήδη μπουκάρει στο CITY PLAZA και το έχουν κάνει φτερά και πούπουλα.
Λογικό;
Λογικότατο!
Ψάχνεις λοιπόν τις ειδήσεις, γκουγκλάρεις, ξαναψάχνεις για ντου ειδικών δυνάμεων στην κατάληψη του C.P. αλλά τέτοια είδηση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Και πάλι ουπςςςςς.
Οι Αρχές συλλαμβάνουν τρομοκράτες λίγες ώρες απ τη στιγμή που αυτοί έχουν εγκαταλείψει το χώρο όπου φιλοξενούνταν ανάμεσα σε άλλους μετανάστες, αλλά δεν πηγαίνουν να δουν τι συμβαίνει εκεί μέσα.
Οι Αρχές, που έχουν δεν θυμάμαι πόσες, εισαγγελικές παραγγελίες και δικαστικές αποφάσεις για να κάνουν ντου στο C.P., δεν πηγαίνουν εκεί ούτε αφού έχουν απτές αποδείξεις ότι εκεί μέσα υπάρχει ανομία διεθνούς ενδιαφέροντος!!!
Θα μου πείτε, δεν τους αφήνει η κυβέρνηση.
Σοβαρευτείτε ρε, εδώ μιλάμε για τζιχάντ, άρα για μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και άλλων κρατών μελών του ΝΑΤΟ, σιγά μην έσκιζε κανένα καλσόν ο Τσίπρας για να προστατέψει 10 λαμόγια που τρώγανε επιδοτήσεις απ τη Γερμανία.
Και τότε είπα στην ιδιοκτήτρια, «φιλενάδα, στο ξενοδοχείο σου παίζει πολύ πρακτοριλίκι κι απαξ και δεν τελειώσουν αυτοί τη δουλειά τους, δεν θα αφήσουν να το πλησιάσει κανείς ακόμα κι αν στα μπαλκόνια του απλώνουν την κόκα να λιαστεί μέρα μεσημέρι».
Το λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο CITY PLAZA συνέβη το εξής.
Στήθηκε μια μπίζνα «αλληλέγγυων» με απόλυτη προστασία απ τις αρχές, προκειμένου απ εκεί να διακινείται χρήμα από μυστικές υπηρεσίες για «μυστικές δουλειές», να παρακολουθούνται και να εντοπίζονται ύποπτα άτομα και άλλες σκοτεινές δουλειές κρατικών και παρακρατικών κύκλων.
Το CITY PLAZA άδειασε με ένα νεύμα, δίχως τις τυμπανοκρουσίες που όλοι περίμεναν, δίχως ιαχές επανάστασης κόντρα στη νέα κυβέρνηση, δίχως κιχ.
Δεκάδες λιμουζίνες μπήκαν και βγήκαν στο υπόγειο του ξενοδοχείο αργάμιση τη νύχτα πριν εκκενωθεί και ενώ η πληροφορία ότι το αδειάζουν είχε γίνει γνωστή στους ενδιαφερόμενους, η αστυνομία δεν πήγε στον χώρο ούτε για τα μάτια του κόσμου. Μαύρες λιμουζίνες εμπαιναν κι έβγαιναν, το ξενοδοχείο άδειαζε, κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι είχαν εκεί μέσα και τι κουβαλούσαν νύχτα έξω με την αστυνομία απούσα. Τρία χρόνια η αστυνομία δεν είχε περάσει ούτε έξω απ το CITY PLAZA και κρατήθηκε μακριά του μέχρι που κι ο τελευταίος καταληψίας απομακρύνθηκε ανενόχλητος με τον Μητσοτάκη ήδη πρωθυπουργό και τον Χρυσοχοΐδη υπουργό ΠΡΟΠΟ.
Φυσιολογικότατο ε;
Εδώ σας αφήνω, σίγουρα έχω παραλείψει λεπτομέρειες, ζητώ συγνώμη, το έκανα για την οικονομία του θέματος και ως κατάληξη κρατήστε αυτό:
«Δεν έχει συμβεί ποτέ και πουθενά στον κόσμο, παρανομία διαρκείας γνωστή στο ευρύ κοινό, που πίσω της δεν ήταν κρυμμένες μυστικές υπηρεσίες.
Τα λαμόγια του CITY PLAZA έφαγαν με δέκα κουτάλια, επειδή αυτό βόλευε

Δεν υπάρχουν σχόλια: