Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Δωρεά της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και του Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση στο Πολεμικό Ναυτικό


        Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συναντήθηκε με τον κ. Α. Μπούσιο και την κ. Ε.Ε. Στρατάκη, εκπροσώπους της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και τον κ. Δ. Αφεντούλη και την κ. Ε. Λιανού, εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.
        Σκοπός της συνάντησης ήταν η αποδοχή εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού της ευγενούς δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Στεφανιαίας Μονάδας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
        Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η δωρεά των οποίων συμβάλλει κατά τρόπο ουσιαστικό στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.


Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

   'Εκθεση Εικόνων  

 
  • Click to enlarge image DSC_8902.JPG
  • Click to enlarge image DSC_8910.JPG
  • Click to enlarge image DSC_8913.JPG
  • Click to enlarge image DSC_8921.jpg
  •                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: