Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ


http://www.stoxos.gr/

ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΕΛΟΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;

Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των 6 προκύπτει ότι ένας από τους συλληφθέντες επιχείρησε να απομακρύνει οπλισμό από γιάφκα, ενώ όπως αποκάλυψε το MEGA, από καταγεγραμμένη συνομιλία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία προκύπτει ότι το βράδυ της έκρηξης της βόμβας στην οδό Ιακωβάτων στα Πατήσια, όπου έχασε τη ζωή του ο 15χρονος Αφγανός, ένας ασύλληπτος τρομοκράτης κάλεσε από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης έναν από τους συλληφθέντες.
Ο συλληφθείς απάντησε σε αδήλωτο καρτοκινητό -που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση μετά τη συμπλοκή στη Δάφνη- και τα όσα λέει μαρτυρούν ότι είχε οπτική επαφή με το σημείο, αφού ακούγεται να σχολιάζει και να χλευάζει την οικογένεια που βρήκε τη βόμβα, λίγη ωρα πριν την έκρηξη.
"Έλα ρε μαλ..." λέει ο άγνωστος τρομοκράτης στον συλληφθέντα, ο οποίος απαντά "τους βλέπεις;". "Πλάκα δεν έχουν;" αποκρίνεται ο τρομοκράτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί και στη συνέχεια ακούγεται το κυνικό του γέλοιο.
Αριστεροί και αναρχικοί δεν έχουν πατρίδα ούτε ιδεολογία. Γελάνε και χλευάζουν με την σκηνή της έκρηξης της βόμβας στα χέρια του αφγανού. Απλώς τώρα τους βολεύει ο πολυπολιτισμός και υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες, κατά βάθος όλοι είναι εχθροί μέχρι να επικρατήσει αναρχία και ο νόμος της ζούγλας και του indymedia.
Καταρίπτονται έτσι οι διάφορες ανοησίες από "επαγγελματίες" δημοσιογράφους για δήθεν ακροδεξιάς οργάνωσης... Περαστικά σου Μάκη
http://www.thermopilai.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: