Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών


Διακινητές μεγάλων ποσοτήτων χασίς χαρακτηρίζονται από την Αστυνομία οι δύο αλλοδαποί νεαρής ηλικίας που συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στο Γάζι από άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες ηλικίας 22 και 23 ετών επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο μεγαλύτερος σε ηλικία συλληφθείς. Οι αστυνομικοί όταν πλησίασαν το όχημα προκειμένου να το ελέγξουν τότε ο 22χρονος πέταξε στο έδαφος μία σακούλα που κρατούσε και περιείχε 951 γρ. ακατέργαστης κάνναβης.

Προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης βγαίνοντας από το όχημά στο οποίο είχε σκάσει το λάστιχο και άρχισαν να τρέχουν. Ακινητοποιήθηκαν όμως σε κοντινή απόσταση και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους είχαν επίσης τρία κινητά τηλέφωνα και 140 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε το όχημά τους ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες όπως λένε αστυνομικοί διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή της Χερσονήσου, των Μαλίων και σε στέκια τοξικομανών στο Ηράκλειο.

Ηρωίνη

Ηρωίνη από την Αθήνα έφερναν στο Ηράκλειο δύο αλλοδαποί 32 και 27 ετών τους οποίους συνέλαβαν προχθές το μεσημέρι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τους δύο συλληφθέντες και αφού εντόπισαν το όχημά τους περίμεναν μέχρι να εμφανιστούν οι δύο νεαροί αλλοδαποί.

Στο αυτοκίνητο και στα σπίτια τους βρέθηκαν τέσσερις ποσότητες ηρωίνης σε νάιλον συσκευασίες περιτυλιγμένες με ταινία μικτού βάρους 202,1γρ. Επίσης κατασχέθηκε το ποσό των 1410 ευρώ , ενώ βρέθηκαν ακόμη τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που είχαν, μία ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: