Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η περίφημη μπύρα ΦΙΞ ξανά στην αγορά από Ηπειρώτες! Κύριος μέτοχος ο Ι. Χήτος, Πρόεδρος της «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

».http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/02/blog-post_244.html


Ποιος δεν θυμάται την μπύρα «ΦΙΞ» ή ποιος από τους παλαιότερους δεν έχει πιει μπύρα «ΦΙΞ». Η περίφημη αυτή μπύρα, πέρασε σε Ηπειρωτικά χέρια και λίγο μετά το Πάσχα επιστρέφει δυναμικά στην αγορά.

Νέος ιδιοκτήτης του σήματος της ΦΙΞ είναι η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, κύριος μέτοχος της οποίας με 51% είναι από το 2009 ο γνωστός Γιαννιώτης επιχειρηματίας κ. Ι. Χήτος, ένας εκ των ιδιοκτητών και πρόεδρος του Δ.Σ. της «Χήτος ΑΒΕΕ» που χρόνια τώρα εμφιαλώνει και διακινεί το φυσικό μεταλλικό νερό «ΖΑΓΟΡΙ». Ο κ. Χήτος το 2008 εξαγόρασε το 51% της εταιρίας «Ελληνικές Μικροζυθοποιίες Α.Ε.», η οποία από την 1η Ιανουαρίου 2010 μετονομάστηκε σε...

«Ολυμπιακή Ζυθοποιία».

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ…
Την πρώτη της εταιρική εμφάνιση στο ελληνικό εμπορικό και επαγγελματικό κοινό πραγματοποίησε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, συμμετέχοντας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, που πραγματοποιήθηκε 5-8 Φεβρουαρίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας. Η διοίκηση και τα στελέχη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας υποδέχθηκαν στο καλαίσθητο περίπτερο της εταιρίας τους επισκέπτες της έκθεσης, όπου τους παρουσίασαν τα προϊόντα της εταιρίας, τη μπύρα βιολογικής γεωργίας B29 και τη νέα μπύρα Fix Hellas, που επανέρχεται δυναμικά στην αγορά τον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: