Τρίτη 18 Μαΐου 2010

«Απειλούν» να δώσουν τους Μεσογειακούς Αγώνες στους Τούρκους!

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2222:lr-------&catid=15:sports&Itemid=4
E-mail Εκτύπωση PDF
ANTANTIΝέο τελεσίγραφο στον υπουργό πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο έστειλε ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Αλγερινός Αντάντι, και μάλιστα με απαράδεκτο τρόπο. Σε πρόσφατη συνεδρίαση της διεθνούς επιτροπής (ΔΕΜΑ) στο Παρίσι ο Αλγερινός πρόεδρος μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι: «Μην ακούτε τι λέει ένας Έλληνας Υπουργός (υπονοώντας τον κ. Γερουλάνο), αν δεν τεθούν σε εφαρμογή από τις 26 Μαϊου οι απαιτήσεις της ΔΕΜΑ, και οι δεσμεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα πάρουμε τους αγώνες από την Ελλάδα…».
Μάλιστα στο παρασκήνιο σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλγερινός πρόεδρος της ΔΕΜΑ είχε επαφές και διαβουλεύσεις με τους Τούρκους παράγοντες για να στείλει τους αγώνες στην Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας έτσι και το κοινό αίσθημα των ελλήνων.
Ο κυνικός και απαράδεκτος αυτός τρόπος του Αλγερινού που λίγο πολύ χαρακτηρίζει σχεδόν όλους εκείνους τους παράγοντες –διεκπεραιωτές των μεγάλων διοργανώσεων και συμφερόντων, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, προκαλεί αηδία. Αγνοούν προκλητικά και επιδεκτικά οι …Αντάντιδες, ότι αν δεν υπήρχε τούτος ο τόπος, δεν θα είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να εκμεταλλεύονται στο …όνομα του αθλητισμού καταστάσεις και μαγαζιά.
Ανεξάρτητα, όμως, από τον έμμεσο εκβιασμό σε μια περίοδο όπου η θύελλα των περικοπών και των μέτρων γονατίζει την ελληνική οικογένεια και ισοπεδώνει την ψυχολογία και την καθημερινότητα του Έλληνα, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝΤΑΝΤΙ.
Δεν έχει ανάγκη από αγώνες τώρα ο Έλληνας. Έκανε ατέλειωτους αγώνες και τους πλήρωσε και θα τους πληρώνουν γενιές και γενιές. Ευκαιρία είναι οι προκλήσεις του Αλγερινού να γλυτώσουμε εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν οικογένειες, και να ανακουφίσουν αρκετούς γέροντες. ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: