Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Χάλασε το πανηγυράκι της Αλ Σάλεχ

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4369:2010-05-27-18-11-47&catid=87:epikairotita&Itemid=277.ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.........................................................
E-mail Εκτύπωση PDF
270510-alsalexΣτα πλαίσια του συνεδρίου με θέμα «μετανάστευση και μεταναστευτική πολιτική» που διοργανώνει η «Επιστημονική Εταιρεία Κοινωνικής Πολιτικής και το Εργαστήριο Ποινικών και Εγκληματολογικών Ερευνών» ένταση δημιουργήθηκε σήμερα το απόγευμα, όταν διάφοροι πολίτες, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, επεχείρησαν να θέσουν ερωτήματα επί του μεταναστευτικού, πέραν της δογματικής λογικής της «πολυπολιτισμικότητας».
Αιτία της σύγχυσης που δημιουργήθηκε ήταν η αλαζονική στάση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, η οποία αρνήθηκε επιμόνως να απαντήσει σε ερωτήματα που της ετέθησαν από τον Σπύρο Χατζάρα και άλλον έναν πολίτη, εις ό,τι αφορά ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής, παρ' ότι άλλοι συμμετέχοντες στο πάνελ απήντησαν στα ερωτήματα και των δύο. «Δεν σας απαντώ, κύριε Χατζάρα και ξέρετε πολύ καλά γιατί...», είπε με νόημα η κ. Αλ Σάλεχ, η οποία δεν φαίνεται να είναι εξοικειωμένη με την κριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: