Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Εθνική Τράπεζα... χωρίς Ελλάδος!

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2224:2010-05-19-15-31-37&catid=14:economy&Itemid=4....ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ............................
E-mail Εκτύπωση PDF
ETHNIKIΌταν μας το είπαν, κατ’ αρχήν δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε. Όσο για τη σκοπιμότητα; Απλά, δεν την κατανοούμε. Θεώρησαν κάποιοι από εμάς όμως ότι ήρθε η στιγμή να προμηθευτούν ένα αεροπορικό εισιτήριο one-way για οπουδήποτε. Αυτό, γιατί η Ελλάδα, μάλλον δεν γουστάρει πια τον ίδιο τον εαυτό της. Η Εθνική Τράπεζα αφαιρεί από την ονομασία, το λογότυπο και τις πινακίδες των υποκαταστημάτων της το «… της Ελλάδος». Η σχετική διαδικασία έχει ξεκινήσει, μας λένε υπάλληλοι της ιστορικής τράπεζας. Θα είναι σκέτα-νέτα, Εθνική Τράπεζα.
Εθνική ποιανού έθνους; Πολλοί θα αναρωτηθούν στη διεθνή κεφαλαιαγορά, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους που έχουν καταστήσει τον εθνομηδενισμό κυρίαρχη αξία τους.
Έχουν πάρει φόρα λοιπόν οι του ΠΑΣΟΚ και δεν θα σταματήσουν, αν δεν εξαλείψουν όλα τα συστατικά στοιχεία της εθνικής μας ταυτότητας. Τόσο μίσος και τόση χολή κατά όσων συνιστούν την ιδιοπροσωπία μας, είναι όντως πρωτοφανή και ανεξήγητα, ακόμα και με τους πλέον διεθνιστικούς και μηδενιστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: