Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ:ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ,ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/............................................

Η είδηση προέρχεται από το "Τρωκτικό" και τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη,αν και θεωρούμε πολύ πιθανό να συνέβησαν έτσι ακριβώς τα πράγματα:

"Πρίν 5-10 λεπτα εμφανίστηκε μια ομάδα αναρχικών με κουκούλες και πανο απο αναρχικο μπλοκ.
προσπαθησαν να πλησιασουν μπροστα στην βουλη.
 Ο κοσμος που ηταν εκει τους εμποδισε να πλησιασουν και ...φωναζε συνθηματα για τους ανθρωπους που εχασαν την ζωη τους απο τις μολωτωφ...

καποιοι απο τους αναρχικους προσπαθησαν να τραμπουκισουν κοσμο αλλα τελικα κατεληξαν να τρωνε ξυλο απο τον κοσμο εκει περα που ειναι αγανακτισμενος.

οι αναρχικοι αναγκαστηκαν να μπουν στο λομπυ του ξενοδοχειου Μεγαλη Βρετανια για να γλιτωσουν. πριν λιγο τους πηρε βανακι της αστυνομιας και ο κοσμος φωναζε απο πισω για τους αναρχικους και το παρακρατος.

απορω πως γινεται και εμφανιζονται καθε φορα που πορειες και συγκεντρωσεις κυλανε τοσο ομαλα. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ


ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ:Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΚΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ:ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΞΕΝΟΧΟΧΕΙΟ "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ"!

ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ:ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΟΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΛΑΛΑΚΗ-ΤΣΙΠΡΑ,ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΛΟΜΠΥ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: