Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζουν την παράδοση της χώρας στους Εβραίους


E-mail Εκτύπωση PDF

Μοιραστείτε την ανάρτηση

ujclogoΣυνάντηση με την αντιπροσωπεία των «Εβραϊκών Ομοσπονδιών Βόρειας Αμερικής» που πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας είχε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Σταύρος Λαμπρινίδης. Έτρεξε για να "υποδεχτεί" τους ... συνδικαλιστές του εβραϊσμού, την ίδια ώρα που οι ελληνικές ομογενειακές οργανώσεις έχουν επανειλημμένα καταγγείλει την εγκατάλειψή τους από το ελληνικό κράτος. Γιατί; Μα για να συνεχίσει το παζάρι, στο οποίο έχει μπεί εδώ και κάποιο καιρό η χώρα μας, με τις διάφορες συνιστώσες του διεθνούς εβραϊσμού. Παζάρι το οποίο συμπεριλαμβάνει πολλών ειδών ανταλλαγές. Και μπορεί το ... Ισραήλ να έχει γίνει δημοφιλές τελευταία στην χώρα, αλλά κάποιοι από εμάς δεν κοροϊδευόμαστε.
Άλλωστε το ποιός είναι κερδισμένος από αυτές τις συναντήσεις είναι φανερό. Στην τελευταία ... επίσκεψη εβραϊκών οργανώσεων στην χώρα μας, αυτό που βγήκε ήταν η απόδωση ενός τεράστιου χρηματικού ποσού στην εβραϊκή κοινότητα Θεσσαλονίκης, για την απαλλοτρίωση ενός νεκροταφείου, που είχε κάνει ο Μεταξάς. Και η ιδιοκτησία του ήταν ιδιαίτερα αμφισβητίσιμη, αφού τα ελληνικά δικαστήρια είχαν απορρίψει στο παρελθόν αιτήματα της εβραϊκής κοινότητας. Μετά όμως την ... επίσκεψη των εκπροσώπων της εβραϊκής διασποράς, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης αποζημιώθηκαν με κάτι παραπάνω από  10 εκατομμύρια ευρώ.
Για να δούμε τώρα, πόσο θα αξίζει αυτή η επίσκεψη και η συνάντησή τους, με τον Υπουργό Εξωτερικών. Και αν θα είναι χρήματα, αίμα ή κάτι άλλο..ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

fnous είπε...

Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.
ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ” 2010
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ