Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μη κυβερνητικές (λέμε τώρα…) οργανώσεις: Και η Margaret στο κόλπο


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 13, 2011
Βροχή πέφτουν οι ειδήσεις, τον τελευταίο καιρό, σχετικά με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση σχετικά με τις ΜΚΟ, στις οποίες αναθέτει ακόμα και τις προσλήψεις εργαζομένων για το δημόσιο. Διαβάσαμε και για τις “πράσινες” ΜΚΟ που στήθηκαν αμέσως μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανάθεση του έργου των προσλήψεων στις ΜΚΟ, διαβάσαμε γενικά πολλά…
Από όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια Παπανδρέου και συγκεκριμένα η… μαμά Margaret. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ασχολείται με αυτά ο Νίκος Παπανδρέου, αυτός είναι για τις μεγάλες “μπάζες”.
Η μαμά Παπανδρέου έχει και αυτή μια ΜΚΟ, εν ονόματι ΚΕΔΕ, δημιουργημένη εν έτει 1988 και στόχο της έχει (τι άλλο…) την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ειδικότερα την προώθηση “μιας νέας πολιτισμικής συνειδητότητας”, δηλαδή την παγκοσμιοποίηση. Συμμετείχε, μάλιστα, και σε αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας την ύπαρξη του ομφάλιου λώρου μεταξύ “αντιρατσιστών” και κράτους. 
Για αυτή τη δουλειά, φυσικά, δεν θα μπορούσε ο γιόκας να αφήσει την μαμά χωρίς ρευστό, αφού η συγκεκριμένη ΜΚΟ χρηματοδοτείται αθρόα από το κράτος, λαμβάνοντας παχυλές επιδοτήσεις από το 1999 τουλάχιστον, έως και σήμερα, αποδεικνύοντας ότι “λεφτά υπάρχουν”. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν περάσει την πόρτα της εν λόγω ΜΚΟ και συνεχίζουν και την περνάνε.  Το ποσό που βγήκε στην δημοσιότητα (η κορυφή του παγόβουνου δηλαδή) ανέρχεται στα 1.150.188 ευρώ. 
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

fnous είπε...

Ο ευνοημένος της Εβραίας Ολντμπραίτ …
Ο πρόεδρος της "εβραιοσοσιαλιστικής" Διεθνούς …

Αυτός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εξωτερικών όχι μόνον χρηματοδότησε παράνομα τις ΜΚΟ, αλλά τους παραχώρησε τα μέσα ενός Υπουργείου —που πληρώνει ο ελληνικός λαός—, για να "διεθνοποιήσουν" τα "προβλήματα" που δημιουργεί η πατρίδα μας στα "θύματά" της.

Αντιλαμβανόμαστε πως από την Νέα Τάξη Πραγμάτων έγινε οργανωμένη προσπάθεια να μεταλλάξουν το κομμουνιστικό κύκλωμα σε κύκλωμα ΜΚΟ. Ξόδεψαν τόνους χρήματα, για να ντύσουν "μοδάτα" τους πρώην σταλινικούς.
Ξόδεψαν τόνους χρήματα, για να μάθουν τις σταλινικές να ξυρίζουν τα πόδια τους.
Ξόδεψαν τόνους χρήματα, για να μάθουν στα "κούτσουρα" τα "δικαιώματα" των δένδρων του Αμαζονίου. Να μην πάνε "τζάμπα" τόσοι καλοί "κουτσοί", "νάνοι", στραβοί και τραυλοί. Κρίμα ήταν να χαθούν τόσοι επιτυχημένοι των σταλινικών "κάστινγκ". Δεν είναι τυχαίο δηλαδή πως όλοι όσοι ήταν επαγγελματίες "ευαίσθητοι", για να στελεχώσουν τις ΜΚΟ, ήταν προηγουμένως επαγγελματίες "αριστεροί" …Κανονικοί …με "πτυχία" του ΙΕΚ Περισσού …Γνήσιοι σταλινικοί στην πλειοψηφία τους …Αυθεντικοί κουτσοί, νάνοι, τραυλοί και ανώμαλοι …
----------------------------
Επανάσταση των γιασεμιών
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com