Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ορκομωσία νεοσυλλέκτων της Γ' ΕΣΣΟ του 2012 στο ΚΕΤΘ του Αυλώνα


PDF Εκτύπωση E-mail
Με χειροκροτήματα έδειξαν τον ενθουσιασμό τους οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων της Γ' ΕΣΣΟ του 2012 που ορκίστηκαν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Χειροκρότημα επακολούθησε και στον Εθνικό Ύμνο που τραγούδησαν οι νέοι στρατιώτες με τη συνοδεία της μπάντας της αστυνομίας. Κάτι που δείχνει ότι η πλειονότητα του ελληνικού λαού έχει βαθιά μέσα στην καρδιά του την αγάπη για την πολύπαθη πατρίδα μας
Μετά την Θεία Ακολουθία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Ιλίου και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και τον νενομισμένο όρκο που έδωσαν οι νεοσύλλεκτοι, ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Δοκμετζόγλου Βασίλειος ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή με την οποία καλοδέχτηκε τους νέους στρατιώτες, προτρέποντάς τους να κάνουν με συνείδηση το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα όπως ορκίστηκαν.
Ο ΔΔΒΣ/ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Παπαδήμας Λάμπρος καλοσώρισε με τη σειρά του και για λογαριασμό του Αρχηγού Στρατού τους νεοσύλλεκτους, διαβεβαιώνοντας του παρευρισκόμενους γονείς ότι οι νέοι στρατιώτες θα τύχουν της στοργικής προστασίας των Αξιωματικών τους.
Μετά την ορκομωσία ακολούθησε παρέλαση των νεοσυλλέκτων μπροστά στους υπερήφανους γονείς και φίλους και δεξίωση πριν αναχωρήσουν με την πρώτη τους άδεια.
Στην εκδήλωση παρέστη και ο ΔΙΤ/ΓΕΣ Ταξίαρχος κ. Θωμαΐδης Δημήτριος, ενώ ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Υποστράτηγο ε.α. κ. Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο, τον Γενικό Γραμματέα Αντιστράτηγο ε.α. κ. Κατσάρη Θεόδωρο, τον Ίλαρχο ε.α. κ. Λιβέριο Πετρίδη και τον εφ. Ανθυπίλαρχο κ. Καραβία Χρήστο                                                                                                 .ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: