Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Στοχοποιήθηκε υπάλληλος της ΕΥΠ επειδή είχε στον υπολογιστή του την Αγιά Σοφιά!





Στοχοποιήθηκε υπάλληλος της ΕΥΠ επειδή είχε στον υπολογιστή του την Αγιά Σοφιά!

Η ΕΥΠ εάλω!!!

Διαβάσαμε προχθές στο www.zougla.gr ένα άρθρο με τίτλο "Ο.Φ.Α. ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ..." και μείναμε άναυδοι με την αναφορά σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που μας είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν και το οποίο είχε φθάσει και στη Βουλή από τον πρώην Βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. και πρώην Διοικητή της Υπηρεσίας αυτής πρέσβυ ε.τ. κύριο Ιωάννη Κοραντή.

Άναυδοι μείναμε επίσης, επειδή δεν πιστεύαμε ότι το θέμα αυτό θα κατέληγε ποτέ κατ' αυτό τον τρόπο. Ότι δηλαδή θα βρισκόταν Διοικητής ή Υπουργός προϊστάμενος αυτής της Υπηρεσίας και θα τιμωρούσε υπάλληλό της επειδή ανάρτησε σε υπολογιστή στο γραφείο του τη φωτογραφία της Αγίας Σοφίας!!!

Αν είναι ποτέ δυνατόν.!

Και αυτό επειδή έπρεπε να ικανοποιηθούν συνδικαλιστικοί αντίπαλοι του συγκεκριμένου υπαλλήλου, επειδή κάποιος «δικός» τους, όπως διαβάζουμε, ανάρτησε στον δικό του υπολογιστή τη φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ και ο άλλος με την Αγία Σοφία του είχε κάνει αναφορά τότε.

Ωραίος συμψηφισμός κύριε Οικονόμου και κύριε Μπίκα.!

Τι Κεμάλ, τι Αγία Σοφία. Ένα και το αυτό.

Και όχι τίποτε άλλο αλλά ο υπάλληλος αυτός σύμφωνα με την καταγγελία του κυρίου Κοραντή αλλά και του κυρίου Νάκου της ΝΔ στη Βουλή, έχει ήδη τιμωρηθεί με υποχρεωτική μετάθεση στην παραμεθόριο επειδή τόλμησε να αναφέρει τα τραγελαφικά περί της προτιμήσεως συναδέλφου του στον Κεμάλ.! (βρίσκουμε πολύ «προχωρημένη» την ΕΥΠ, αφού υπάλληλοί της είναι «φαν» του σφαγέα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.)

Ντροπή! Αν και αυτή η λέξη μοιάζει να είναι πολύ λίγη για να περιγράψει πραγματικά το μέγεθος της ασχήμιας, αλλά και της θρασύτητας, που διέπει στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Πάντως από ό,τι διαδίδεται η ΕΥΠ έχει γίνει άνω κάτω με τις δεκάδες ΕΔΕ κατά συνδικαλιστών και μη (έχει γίνει ΕΔΕ μέχρι και για δικό μας δημοσίευμα, στο οποίο καταγγείλαμε με στοιχεία μία «ατασθαλία» -ή μήπως ήταν κάτι περισσότερο-, αλλά δεν έγινε έλεγχος για το αντικείμενο της καταγγελίας μας!!!).
Κι εμείς κύριε Οικονόμου καταλαβαίνουμε τους λόγους, όπως ακούγεται και δεν είναι της ώρας να τους αναφέρουμε, που είχε ο προκαθήμενός σας κύριος Χρυσοχοΐδης για τους διωγμούς αυτούς, αλλά εσείς γιατί δεν παγώνετε τις διαδικασίες μέχρι τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης; Δεν είναι πιο έντιμο αυτό;
Γιατί βιάζεστε τόσο να εμπλακείτε σε μία υπόθεση που έχει αρκετά «σκοτεινά» σημεία.
Γιατί να χρεωθείτε εσείς πράγματα για τα οποία δεν φταίτε;

Αλλά ας δούμε όμως τι ακριβώς γράφτηκε, μεταξύ άλλων, στο www.zougla.gr:
"Κατά τα αλλά η ζωή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς. Οι ίντριγκες, οι σκευωρίες και οι διωγμοί κατά Πασόκων (Βενιζελικών) αλλά και δεξιών συνδικαλιστών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Το πιο φρέσκο, έστειλαν κλήση σε απολογία σε νεόκοπο δεξιό συνδικαλιστή που υπηρετεί σε ακριτική μονάδα, γιατί λέει είχε αναρτήσει στην οθόνη του Η/Υ του γραφείου του φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς.
Το ότι πρόκειται γι αυτόν που είχε καταγγείλει την ανάρτηση -στις οθόνες των Η/Υ της μονάδας- φωτογραφίας του Κεμάλ Ατατούρκ από άλλο υπάλληλο, γνωστό τουρκολάγνο, αρεστό των συνδικαλιστών της παράγκας της ο(ι)με του τεοσκατιώτη, είναι μάλλον τυχαίο γεγονός...
Σα δε ντρεπόμαστε να συμψηφίζουν τον Κεμάλ με την Αγιά Σοφιά.
Ούτε η Ρεπούση δεν θα το έκανε αυτό.
Την επίδοση μάλιστα την έκαναν την ημέρα που ανέλαβε ο Οικονόμου, έτσι για το καλωσόρισμα..."
Δεν θα αναφερθούμε στα υπόλοιπα που λέει το άρθρο γιατί νομίζουμε είναι δουλειά άλλων και κυρίως του πολιτικού προϊσταμένου της Υπηρεσίας ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. κυρίου Λευτέρη Οικονόμου να τα διερευνήσει... Απλά, ευελπιστούμε να επικρατήσει η λογική και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην παράνοια.

Σημείωση: Εμείς πάντως έχουμε αποθηκεύσει την ιστοσελίδα και το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε, για να προλάβουμε κάποιους που θα τρέξουν να πιέσουν για να το «κατεβάσουν»
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: