Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΘΑΥΜΑ... ΘΑΥΜΑ!!! Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ...


ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...  ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ; ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ... "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ" ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ... ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ... ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ...

Προφανείς χαρακτηρίζει η ΝΔ τους λόγους για τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να αποκηρύξει το αντάρτικο πόλεων. Σε non parer της, επισυνάπτει ντοκουμέντα που σύμφωνα με τη Συγγρού "δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να επικροτεί και να θεωρεί πρότυπα προς μίμηση, αυτούς που λεηλάτησαν την Αθήνα, στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008".

Όπως, προφανείς είναι, λένε στη Συγγρού, "οι λόγοι, που δεν αποκηρύσσουν, κορυφαία στελέχη του, τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, τους οποίους, μάλιστα, υπερασπίζονται δημοσίως".

Χαρακτηριστικά στο non paper αναφέρεται το ημερολόγιο του 2009, το οποίο κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Αυγή», που όπως τονίζουν "δείχνει την αντίληψή τους για τις καταστροφές και το πλιάτσικο που προκαλούν οι κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια της λεηλασίας της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008".


Δεν υπάρχουν σχόλια: