Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Herbal Tea: Ένα 100% ελληνικό προϊόν με ποιότητα και μέλλον


Η εμπορική εταιρεία Intergamma A.E αποφάσισε να περάσει και στην παραγωγή, με ένα αφέψημα που φτιάχνεται αποκλειστικά από βότανα της ελληνικής γης και είναι ευεργετικό για την υγεία του ανθρώπου. 

Herbal Tea: Ένα 100% ελληνικό προϊόν με ποιότητα και μέλλον

Συζητιέται όλο και πιο έντονα: Είναι άλλο πράγμα η ελληνική παραγωγή και άλλο το ποιοτικό ελληνικό προϊόν. Για να μην παραμείνει ένα απλό ευχολόγιο το «ανάπτυξη μέσω της παραγωγής», αυτό που κάθε πολιτικός, πανεπιστημιακός, επιχειρηματίας προτείνει ως την μοναδική σωτηρία της Ελλάδας από την κρίση, δεν αρκεί απλά να παράγουμε. Πρέπει να παράγουμε προϊόντα με ιδιαίτερη ποιότητα, προϊόντα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον στο εξωτερικό και θα φέρουν έσοδα στην χώρα από εισαγωγές.
Τα «ανώνυμα», μαζικής παραγωγής προϊόντα κοστίζουν, έτσι κι αλλιώς, απείρως φθηνότερα αν κατασκευάζονται στην Κίνα ή την Ταϊβάν –γιατί να θελήσει κάποιος να αγοράσει ένα τέτοιο, made in Greece, δηλαδή πολύ πιο ακριβό; Αν όμως η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται απολύτως από την διαφορά στην ποιότητα; Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια υπέροχη ελληνική φύση (και, βέβαια, το περίφημο «ελληνικό δαιμόνιο») και μπορούμε να παράγουμε προϊόντα ποιοτικώς ανώτερα. Στο χέρι μας, τώρα, είναι να εντατικοποιήσουμε την παραγωγή και να αυξήσουμε τις εξαγωγές. Και, προτίστως, να πείσουμε τους εαυτούς μας για το πόσο καλύτερα είναι τα προϊόντα μας από τα ξένα, να αρχίσουμε επιτέλους να... ψωνίζουμε ελληνικά .          ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ              ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: