Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φρίκη στη Συρία νο3: Σταματάει ο νους του ανθρώπου από τέτοιες πράξεις (video)...

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ .. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι θα μπορούσαμε να γράψουμε σε ένα βίντεο όπου ισλαμιστές (αυτούς που το νομοσχέδιο του υπουργείο Δικαιοσύνης θέλει να προστατέψει και το υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει "δημοκράτες") ευνουχίζουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους;
Οι εγχώριοι ισλαμιστές-σαλαφιστές ή οι εισαγόμενοι μισθοφόροι που έχουν κατακλύσει τη Συρία εκμεταλλευόμενοι την δυσαρέσκεια κατά του μααθικού καθεστώτος (το οποίο μπααθικό καθεστώς Άσσαντ ήταν από τα εκλεκτά καθεστώτα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό του Μ.Καντάφι, του Σ.Χουσΐν κλπ)), έχουν ξεπεράσει κάθε όριο απανθρωπιάς.
Εδώ δεν πρόκειται για εμφύλιο. Πρόκειται για σφαγή από τύποις "ανθρώπους" κανονικούς δολοφόνους με πρόσχημα τη θρησκεία (το Κοράνιο πουθενά δεν διδάσκει τέτοιες κτηνώδεις, αλλά και θρασύδειλες συμπεριφορές).
Δυστυχώς όπως θα καταλάβαιτε από ότι φαίνεται στο βίντεο ο ευνουχισμένος άντρας με το κόκκινο μπλουζάκι, είναι ακόμα ζωντανός όταν του καρφώνουν ένα παλούκι στο στόμα. και του το στρίβουν βασανιστικά αριστερά δεξιά, γνωρίζοντας ότι τα τελευταία του λεπτά στη ζωή, θα περνούν για αυτόν σαν αιώνες.
Προφανώς δεν περνάει από το μυαλό τους ότι ο Αλάχ μπορεί να τους "ανταμείψει" με παρόμοια τύχη, γιατί όλα εδώ πληρώνονται. Δεν έχουν δηλαδή πρόβλημα να εμπαίξουν τον ίδιο τον Θεό, χρησιμοποιώντας το όνομά του για τη βρωμιά της ψυχής τους. Είναι θεομπαίχτες.
Αυτοί είναι βέβαια οι φυσικοί αυτουργοί. Υπάρχουν όμως και οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που τους πλήρωσαν, τους εξόπλισαν, και τους έστειλαν να ρημάξουν μια πλούσια χώρα, όπου οι θρησκείες ζούσαν αρμονικά, και οι γυναίκες έλεγχαν τη ζωή τους και το σώμα τους.
Οι κυβερνήσεις των χωρών που έστησαν αυτό το απέραντο σφαγείο κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις...                                                                                                                                                                                                                      ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: