Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ... ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ!


Πές μου τους φίλους σου να σού πώ ποιος είσαι: Σε βίντεο που ανέβασε την περασμένη Δευτέρα στο κανάλι του στο YouTube, ο πρώην Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μορντοχάϊ Φριζής ΥΜΝΕΙ τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Κουκουρίδη, για ποιόν λόγο νομίζετε; Επειδή κατήργησε το Κάψιμο του Ιούδα σε όλον τον Έβρο, με έναν απλούστατο τρόπο: Απείλησε πως όποια Ενορία τολμήσει να τηρήσει κι εφέτος το Αντισημιτικό Έθιμο, δεν θα στολίσει και δεν θα περιφέρει τον Επιτάφιο με δική του προσωπική εντολή!

Την περασμένη Κυριακή, ο Άγιος Αλεξανδρουπόλεως φιλοξενήθηκε στο «Αρχονταρίκι» του Δεσπότη Βόλου Ιγνάτιου Γεωργακόπουλου (ΕΤ-1) και όλοι κατάλαβαν το ποιόν του: Κάλεσε την Κυβέρνηση Σαμαρά να φτιάξει αμέσως το Τζαμί της Αθήνας, διότι αυτό επιθυμεί ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός!.. Και αποκάλυψε ότι με χρήματα της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως έχει ο ίδιος φτιάξει έναν ειδικό χώρο για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι του Έβρου! Θυμίζω δύο μόνο πράγματα για τον εν λόγω Ιεράρχη: 1) Ήταν αναφανδόν κατά της Ανεγέρσεως του Τείχους του Έβρου, διότι θα δυσκολέψει τους αδελφούς μας Λαθρομετανάστες να έρχονται στην Ελλάδα για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί. 2) Τον περασμένο Αύγουστο είχε χαρίσει την Τορά (Παλαιά Διαθήκη) στα εβραϊκά σε κάτι Γαλλοεβραίους τουρίστες που επεσκέφθησαν την Αλεξανδρούπολη και τους είχε διαβεβαιώσει πως όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί κρύβουμε έναν Εβραίο μέσα μας!.. ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Άμα δείτε τον 52χρονο Άνθιμο Κουκουρίδη να γίνεται ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, μη ξαφνιαστείτε. Θα είναι άλλη μία απόδειξη του πόσο πανίσχυροι έχουν καταστεί στην εποχή μας οι Εβραίοι…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2013)                            πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: