Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

20 γκαστρομένες, μαζί, είναι πραγματική εισβολή. Και τα πέντε παιδιά.

http://deltio11.blogspot.com/

Αυτοί, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ο Jeffrey, ο Αβάπτιστος.

Την ώρα που οι «στρατιώτες» του κόμματος έλεγαν ναι στον λαθρονόμο, οι ρουφιάνει και οι πράκτορες έκαναν ουρά, στο Ταμείο ,και η μαφία έτριβε τα χέρια της, για τις «δουλειές» που έρχονται.
Ένας χαλαρός αλλά, απόλυτος μαλάκας , έστειλε στο Δελτιο11, μήνυμα για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , στο οποίο λέει:
«χαλαρώστε ρε παιδιά, δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου. Αν αγαπάτε πραγματικά την πατρίδα βοηθήστε την να γίνει μεγάλη με το να γίνει η τήρηση των νόμων ιερή και να πληρώνουμε όλοι τους φόρους που μας αναλογούν».Να εφαρμοστεί ο «ιερός» εθνοκτόνος προδοτικός λαθρονόμος θέλει ο ηλίθιος. Και ο κουτοπόνηρος μαλάκας, αναμασάει το χόρτο που του έδωσαν να φάει.

«Οι αλλοδαποί "Έλληνες" θα την "κάνουν" για τα ανεπτυγμένα κράτη της ΒΔ Ευρώπης που είναι στην ΕΕ. Σιγά μην μείνουν εδώ να υποφέρουν μαζί μας, αφού θα είναι πολίτες της ΕΕ. ¨Ετσι και εμείς θα τους ξεφορτωθούμε και θα "εκδικηθούμε" τους ευρωπαίους».Ναι ρε μαλάκα με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Ο Πακιστανός που βίασε στο Μενίδι , 83χρονη Ελληνίδα μέσα στο σπίτι της στις 6 Μαρτίου, επέστρεψε να την βιάσει και πάλι αλλά τον συνέλαβαν. Χθες το πρωί, προσπάθησε εκ νέου να εισέλθει στην οικία της παθούσας, με σκοπό να επαναλάβει την ίδια πράξη, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περίοικους και μετά από καταδίωξη, από προστρέξαντες Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη.Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η παθούσα αναγνώρισε, ανεπιφύλακτα στο πρόσωπο του συλληφθέντα, τον δράστη της σε βάρος της πράξης
Λοιπόν, Κουτοπόνηρε Πασοκομαλάκα, όταν ο Πακιστανός σου χτυπήσει την πόρτα ,να τον περιμένεις μπρούμυτα .

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: