Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Κατέστρεψαν το αναθύμημα του Νεκτάριου Σάββα

E-mail Εκτύπωση PDF
260310-ekklhsaki-savvasΤο πνεύμα του Νεκτάριου Σάββα δύσκολα θα μπορέσει να ηρεμήσει. Ο αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής γαζώθηκε με 14 σφαίρες από δύο ενόπλους κουκουλοφόρους στις 17 Ιουνίου του 2009, στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου, στα Άνω Πατήσια την ώρα που φυλούσε την πρώην σύζυγο του κατηγορουμένου στην υπόθεση του ΕΛΑ Αγγελέτου Κανά, εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση του ΕΛΑ.
Η δολοφονία του Νεκτάριου Σάββα θεωρήθηκε για την αριστερά ως η ανταπόδοση για τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου και για τον λόγο αυτό στην παρανόμως στεγαζόμενη στο ΕΜΠ ιστοσελίδα Indymedia επιδόθηκαν σε μία άνευ προηγουμένου προσβολή της μνήμης του με φωτομοντάζ στο οποίο έχουμε επανειλημμένως αναφερθεί στην εφημερίδα μας και αποτελεί μέρος του κατηγορητηρίου εις βάρος των πρυτανικών αρχών του Indymedia στην ποινική δίωξη που τους έχει ασκηθεί.
Απ' ό,τι φαίνεται όμως, κάποιοι δεν επιθυμούν με τίποτε να αφήσουν τον Νεκτάριο να αναπαυθεί. Έτσι, εχθές το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής των Άνω Πατησίων διεπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν καταστρέψει το αναθύμημα που είχε τοποθετηθεί στο σημείο της δολοφονίας (όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του ΕΚ»)
Αναμένουμε με ανυπομονησία τις δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ., όπως και την καταδίκη όλων αυτών που υπερβαίνουν κάθε όριο ανοχής της κοινωνίας, βγάζοντας απωθημένα που ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν μπορεί να συλλάβει... Το σάλιο όλου του κόσμου δεν θ' αρκούσε για να τους αποδοθεί αυτό που δικαιούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια: