Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Η Δραγώνα κάνει την δουλεία του προξενείου


E-mail Εκτύπωση PDF
290310-dragwnaΑπειλεί την ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου
Οι εμετικές και θρασύδειλες απειλές της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα (αλήθεια, δεν υπάρχουν εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα;) κατά της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, την ημέρα μάλιστα της βράβευσής της, αναδεικνύουν το άσχημο και μισαλλόδοξο πρόσωπο της εν Ελλάδι μισελληνικής και εθνομηδενιστικής αριστεράς (η υπόθεση αναδείχθηκε από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και προκάλεσε αίσθηση). Οι απειλές για μετάθεση, μπορεί να είναι προσφιλής μέθοδος κάποιων «προοδευτικών», ξεφεύγουν όμως κατά πολύ από το πλαίσιο του νόμου και του συντάγματος. Η Θάλεια Δραγώνα πρέπει να καταγγελθεί δημόσια και να μηνυθεί πάραυτα. Δεν μπορεί ανενόχλητη να εκτοξεύει απειλές κατά εργαζόμενων, των οποίων μάλιστα η σωματική ακεραιότητα κινδύνευσε στο βωμό του καθήκοντος. Δεν θα βασιλεύσουν εδώ η ασυδοσία και ο σταλινισμός. Εδώ, υπάρχουν νόμοι. Τη νέα ΕΣΣΔ που ονειρεύεται, την πληροφορούμε ότι δεν θα την «απολαύσει». Σημειωτέον: την Νικοπούλου απείλησαν μόνο οι άνθρωποι του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και η Δραγώνα!

Να ασκηθεί κοινοβουλευτικός έλεγχοςΟι πατριώτες βουλευτές, οφείλουν να ζητήσουν τώρα εξηγήσεις από την αρμόδια υπουργό Παιδείας για το εμετικό συμβάν, ενώ οι συνδικαλιστικοί φορείς των εκπαιδευτικών, οφείλουν να τοποθετηθούν επίσης, παρά τις παρασκηνιακές πιέσεις που θα ασκηθούν από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Όλα έχουν τα όριά τους! Όλα! Η Δραγώνα και οι όμοιοί της, αποτελούν μια ισχνή μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία και ισχνή μειοψηφία θα παραμείνουν. Οι βίαιες μέθοδοί των, δεν θα περάσουν. Αν νομίσουν ότι με εκφοβισμούς θα κάμψουν το φρόνημα ανθρώπων, που όχι μόνο κανένα νόμο δεν παραβίασαν, αλλά αντίθετα έκαναν το καθήκον τους στο ακέραιο (εξ ου και η βράβευση της Ελληνίδας δασκάλας), κάνουν μεγάλο λάθος. Αν νομίζουν ότι έτσι θα προωθήσουν τον εκτουρκισμό των Πομάκων, κάνουν πάλι μεγάλο λάθος.
Επίσης, τεράστια είναι πλέον και η ευθύνη της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία οφείλει να ξεκαθαρίσει δημόσια αν συμφωνεί με τη μέθοδο εκφοβισμού κατά της Χαράς Νικοπούλου και αν όχι, να την καταδικάσει δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: