Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Τα φρικαλέα εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού - Το 1927 οι εβραίοι βουλευτές υποκινούν την αυτονόμησιν της Μακεδονίας!!!


http://greeknation.blogspot.com/2010/10/blog-post_7618.htmlΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ//////////////////////////ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 

Όλα αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα οι εβραίοι και σήμερα τα υιοθετούν και λένε ότι καλά κάνανε. Το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, εδώ στην Ελλάδα που δείχνει υπέρμετρη ευαισθησία όταν κανείς κατηγορήση τους εβραίους, στις περιπτώσεις των Ιουδαϊκών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων σιωπά. Η σιωπή του ερμηνεύεται ως ενοχή, αλλά και ως αποδοχή. Αν δεν είναι έτσι ας καταδι­κάσουν τις αιμοσταγείς πράξεις των ομοεθνών και ομο­θρήσκων τους. Κάποτε οι εβραίοι θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν επ' άπειρον να εκμεταλλεύoνται την καλoσύνη του Ελληνι­κού λαού. Ο Νίκων ο Μετανοείτε είναι ο πολιούχος Άγιος της Σπάρτης του οποίου η εκκλησία εορτάζει την μνήμην στις 26 Νοεμβρίου. Ο Άγιος αυτός, είχε αντιληφθή τι σημαί­νει εβραίος και «διεξήγαγεν εν Σπάρτη αγώνας κατά των εκεί εγκατεστημένων Ιουδαίων, ους και κατώρθωσεν εν τέλει να εκδιώξη» (ενθ. ανωτ. τόμος 14ος, σελ. 457, λ. «Νίκων»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: