Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το πιο μικρό μέλος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_3210.html

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

http://www.newsit.gr/files/Image/20-10-10/resized/MIXALAKHS4_431_355.jpg
Τον λένε Μιχάλη, είναι μόλις 9 ετών και πλέον είναι το μικρότερο σε ηλικία μέλος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κανείς δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος ακούγοντας την ιστορία του μικρού Μιχάλη. Όλοι άνοιξαν την αγκαλιά τους και τον υποδέχθηκαν θερμά.

Σήμερα γιορτή της Αστυνομίας το... τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Μιχάλης που απευθύνθηκε στην οργάνωση Κάνε μια Ευχή και ζήτησε να κάνει μια περιπολία μαζί με τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.



Ο Μιχαλάκης πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, πρόσφατα έχασε τον πατέρα του. Ράγισαν οι καρδιές των αστυνομικών όταν έμαθαν το μικρό παιδί αρχικά ζητούσε απ' το Κάνε μια Ευχή να του φέρει τον μπαμπά του.

http://www.newsit.gr/files/Image/20-10-10/MIXALAKHS2.jpgΠοιος θα μπορούσε να πει όχι στην επιθυμία του να βρεθεί ανάμεσά τους. Μόλις τέλειωσε τη θεραπεία του οι αστυνομικοί τον κάλεσαν για μια... βόλτα με τις μηχανές.

Η στολή, το κράνος οι μηχανές εντυπωσίασαν τον Μιχάλη, κοιτούσε με θαυμασμό τους αστυνομικούς που ριψοκινδυνεύουν καθημερινά για την ασφάλειά μας.

Τώρα έχει και αυτός τη δικιά του στολή, το δικό του κράνος το οποίο η μητέρα του ...μάλλον δεν θα καταφέρει να τον πείσει να το βγάλει σύντομα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: