Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' για την 28η Οκτωβρίου


http://www.stoxos.gr/2010/10/28.html

''Η στιγμή επέστη''

''Η στιγμή επέστη'' είπε ο Ηγέτης κι ένα ολόκληρο Έθνος που προετοιμαζόταν από καιρό σηκώθηκε στο πόδι το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι στρατιώτες βάδιζαν προς το μέτωπο με το χαμόγελο στα χείλη κι ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους σαν να περίμενε ακριβώς την στιγμή να βροντοφωνάξει το ιστορικό "ΟΧΙ" . Γιατί οι Έλληνες δεν βάζουν τίποτα πάνω από την Ελευθερία.

Σήμερα 70 χρόνια η Ελλάς τελεί ξανά υπό κατοχή. Οι εχθρός είναι εντός των πυλών και χτυπά συντονισμένα τον Ελληνισμό σε όλα τα μέτωπα. Διαβρώνει καθημερινά ψυχές και συνειδήσεις. Τρομοκρατεί και απειλεί, εκβιάζει και προβοκάρει. Η λαίλαπα της Νέας Τάξης και τα δουλικά τους επελαύνουν. Μα οι Έλληνες αντιστέκονται. Σηκώνουν ψηλά το κεφάλι και αμύνονται σθεναρά. Κι όσο η αντίσταση φουντώνει τόσο πιο λυσσαλέα είναι τα χτυπήματα.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' μαζί με όλους τους Ελληνόψυχους δίνουν υπόσχεση στην Ιστορία μας ότι θα την τιμήσουν και θα δίνουν ότι έχουν για την Ελευθερία της Πατρίδας βρισκόμενοι πάντα στη πρώτη γραμμή του Αγώνα. ''Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της''

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! - Ζήτω το Έθνος!

''Ανένταχτοι Πατριώτες''

Δεν υπάρχουν σχόλια: