Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Οι νεάντερνταλ της Αριστεράς επιχείρησαν να χτυπήσουν κάτοχο Νόμπελ!

E-mail Εκτύπωση PDF
jameswatsonΦαίνεται ότι ο "ιησουιτισμός" της άκρας αριστεράς, στην χώρα μας, έχει ξεπεράσει κάθε είδους όριο. Σήμερα το μεσημέρι, είχαμε επίθεση αναρχικών κατά του βραβευμένου με νόμπελ καθηγητή Ιατρικής και Φυσιολογία James D. Watson. Σημειωτέον ότι ένας μάλιστα "αντιεξουσιαστής" επιχείρησε να χτυπήσει τον υπερογδοντάχρονο καθηγητή, με μια μαυροκόκκινη σημαία, και αυτός σώθηκε μόνο μετά την επέμβαση παρευρισκομένων.
Ο James Watson, που ανακάλυψε τον διπλό έλικα στο DNA, την κατά πολλούς μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνα μας, δέχθηκε την επίθεση αυτή, από τα άτομα που φώναζαν "φασίστες θα σας πάρουν με τα φορεία", διότι έχει στο παρελθόν τολμήσει να αναφερθεί σε φυλετικές διαφορές στην νοημοσύνη και αλλού.
Στην Πάτρα ήταν καλεσμένος να μιλήσει στο 12ο Συνέδριο Χημείας, που διοργάνωνε το Πανεπιστήμιο Πατρών. Φαίνεται όμως ότι το "άσυλο", δεν ισχύει ούτε καν για επιστημονικές φωνές που δεν κινούνται στα πλαίσια του πολιτικά ορθού. Τα όσα συνέβησαν αποτελούν μια τεράστια ντροπή τόσο για την χώρα μας. Ήρθε ένας παγκοσμίου φήμης επιστήμονας και νομπελίστας και μας έκανε την τιμή να μιλήσει στο Πανεπιστήμιο μας και πως τον υποδεχόμαστε;Με συνθήματα και καδρόνια!Μπράβο πάντως στον άφοβο αναρχικό που τα έβαλε ένας με έναν με τον 83χρονο ρατσιστή!
Ευτυχώς που επενέβησαν όπως βλέπετε στο video κάποιοι νεαροί αλλά και κάποιοι καθηγητές και απομάκρυναν κλωτσηδόν τον ηλίθιο νεάντερνταλ προοδευτικό. Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι δύο από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά.
Το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι συγχαρητήρια στην υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, για τα γεγονότα που τόσο αποδεικνύουν την χρεωκοπία της άκρας αριστεράς και των πασόκων προστατών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: